‘VEKİL AŞILA GÖLCÜK’TE İDDİALIYIZ’

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimleri öncesinde siyasi partiler de çalışmalarında vitesi yükseltti. İşte bu kapsamda Yeniden Refah Partisi ( YRP) kurucularından, YRP Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, gazetemizi ziyaret ederek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

YRP Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla’ya, YRP Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, YRP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Ertürk ve yönetim kurulu eşlik etti.

Vekil Aşıla; ‘Bir dip dalga var bunu görüyoruz’

Dikkat çeken açıklamalar yapan Aşıla; ‘Türkiye siyasetinin yeni ve alternatif bir partiye ihtiyacı olduğunu, Türk siyasetinde de gerçek alternatifin Yeniden Refah Partisi olduğunu gördüğünü, son bir ayda da yüz bin, yeni üye sayısı ile partiye olan teveccühten bahsetti. Yeniden Refah Partisi hem iktidarın hem de muhalefetin alternatifidir” dedi.

‘YERELDE BİR İTTİFAK YOK’

Yerelde bir ittifakın olup olmayacağını sorduğumuz vekil Aşıla; ‘Genel seçimlerde ittifak yaptık. Beka meselesidir, terörle mücadele kesintiye uğramasın, Türkiye’nin dış politikasında tutarsızlıklar yaşanmasın dedik. 31 Mart 2024’te yapılacak olan bu seçim, yerel seçim. Cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz. Hükümet seçmeyeceğiz. İç politikanın, dış politikanın, ekonominin gidişatını belirlemeyeceğiz. Şehirlerin vizyonu belirlenecek, nasıl bir şehirde yaşamak istediğimizin kararını vereceğiz. O sebeple bizler adil, adaletli bir ekiple tüm bölgelerimizde ve Gölcük’te, projelerimizi hayata geçirmenin sözünü veriyoruz.’

‘GÖLCÜK’TE ÇOK İDDİALIYIZ’

Gölcük’te Gölcük Belediye Başkan Adayımız Ahmet Eren ile çok iddialıyız. Genç ve çok çalışkan bir başkan adayımız var. İnanın yorulmak nedir bilmiyor başkanımız. Bugün Gölcük’te sayısız ziyaret yaptık. Gölcük halkını da çok sevdiğimin altını buradan çizeyim istiyorum. Gölcük insanı çok misafirperver,  çok sıcakkanlı. Gölcük’e daha sık geleceğim, seçim çalışmalarımız başladı. Sizden biriyim, teması ve sokakta yapılan siyaseti çok anlamlı bulurum. İnsana dokunmak benim için en kıymetlisi. Sizlerden arzumuz, isteğimiz, adayımıza sahip çıkmanız, partimize sahip çıkmanız, Yeniden Refah Partisini bir iktidar alternatifi olarak büyütmenizdir. Ve ne olursa olsun biz YRP olarak doğruya doğru, yanlışa yanlış demekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Yeniden Refah partisine güvenebilirsiniz. Biz emeklimizin aldığı zam oranında emeklimizle birlikte kahrolduk, kahrolmak yetti mi hayır! O yüzden Ankara’da elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Yeniden Refah Partisi gücünü vatandaştan alıyor. Siz bizim yanımızda olun yeter ki, biz ateşten gömleği giyer, üzerimize her düşeni yaparız. ‘ dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

65 − 62 =