VEFATININ 80. YILINDA SAYGIYLA ANILDI

10 Kasım Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatını anma programı yapıldı. Gölcük Anıtpark’ta Protokolün çelenk sunmasıyla başlayan program, saat 09.05’de yapılan saygı duruşu ve sonrasında söylenen İstiklal Marşı ile son buldu.

Cumhuriyetimizin kurucusu,  başkomutan Ulu Önder  Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. Yıl dönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Gölcük Anıtpark’ta da yapılan anma programı ile  anıldı. Programa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana ÜS Komutanı Yavuz Kılıç, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alparslan Karcı , siyasi parti başkan ve yöneticileri, askerler, gaziler, öğrenciler, sivil erkan ve davetliler katıldı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma programı, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Yavuz Kılıç, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alparslan Karcı, siyasi partilerin ilçe başkanları ve dernek başkanlarının Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı.  Atatürk için bir dakikalık saygı duruşu ve  İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program sona erdi. Haber: Büşranur Durdu

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 − = 41