VATANDAŞIN BANKAYA İSYANI!

Gazetemize mağduriyetini anlatmak için gelen vatandaşımızın yaşadığı ve başından geçenleri sizlerle paylaşacağız. Mustafa Uğurlu Almanya’da 45 yıl çalışmış, 45 yıl boyunca vatan hasreti çekmiş vatandaşımız,  2010 yılında ülkesine ve memleketi Gölcük’e dönüş yapmış.

İlk döndüğünde 2010 yılında 3 yıl süreyle Almanya’dan yatan maaşını hesabının bulunduğu Ziraat Bankası Değirmendere şubesinden  döviz olarak alabiliyordu. Birkaç yıldır Ziraat Bankasında Değirmendere şubesinde yaşadığı sıkıntı artık vatandaşımız Mustafa Uğurlu’yu adeta canından bezdirmiş durumda.

Uğurlu mağduriyetini ve iddialarını şu şekilde anlatıyor; “45 yıl boyunca Almanya’da çalıştım. Ve emekliliğimi hak ettim. Almanya hükümeti tarafından maaşım Ziraat bankası Değirmendere şubesine döviz olarak yatıyor.  Döviz cinsinden ziraat bankasına yatan maaşımı  banka bana yatan şekliyle ödemiyor, adeta gasp ediyor paramı.  Ben maaşımı döviz olarak almak istiyorum dediğimde TL olarak ödeme yapıyoruz açıklaması yapıyorlar.  Ve paramı değerinin altında bozarak bana ödüyorlar. Ben bu sistemle maaşımı almak istemiyorum. Yıllardır bu talebime bir yanıt alamadığım durumuma çare arıyorum. Ve Ziraat Bankası Değirmendere şubesinden yaşadığım aslında bana yaşatılan bu eziyetten ötürü şikâyetçiyim. Gereğinin yetkililer tarafından düzeltilmesini rica ediyorum.  Avukatımla birlikte  bu konu hakkında yasal süreci de başlatacağım” ifadelerini kullandı.

Haber: Tuğba  ZEREN

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

44 − 35 =