VALİ YAVUZ’DAN GÖLCÜK ÇIKARTMASI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ilçemize bir dizi iadeyi ziyaret düzenledi. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret ederek Kaymakam Karabulut’tan  ilçenin asayiş, eğitim, sağlık ve ulaşım yönünde mevcut durumunu içeren brifing aldı.

Kaymakamlık binasından ayrılan vali Yavuz, şimdi Gölcük esnafını geziyor. Vali Yavuz’a bu ziyarette Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret ederek Kaymakam Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük esnaf ve Sanatkarlar Odası Necmi Kocaman, Gölcük  İlçe Emniyet Müdürü  Zafer Güven, İlçe Jandarma komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ eşliğinde Gölcük esnafını geziyor.

Covd-19 salgınına karşı korunmak, bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek denetimlerde bulunan Vali Serdar Yavuz, esnafların hal ve hatırlarını sorarak, bol ve bereketli kazançlar diliyor. Pandemi kurallarına da dikkat çeken Vali Yavuz, “Temizlik, Maske ve Mesafe ‘ye dikkat ederek, süreci birlikte aşacağız diyor ve Vali Yavuz esnafa yıkanabilen maske dağıtıyor.

Vaka artışlarına dikkat çeken Vali Yavuz: “Bu pandemi  sürecinde daha dikkatli olunmasını istyoruz, biz valilik olarak her alanda gerekli tedbirler aldık ve almaya devam ediyoruz. Vaka sayılarında bir artış başladı yine, bu yaşadığımız Pandemiden ancak birlikte uygulayacağımız tedbirlerle aşmamız mümkün olacaktır. Bir sıkıntı sorun varsa bu aşılmak ve çözülmek için vardır. Bu irade de Türkiye’de var zaten. Allah’ın izni  ile devletin olduğu yerde kimse kimsesiz değildir, gereken ne varsa yapacağız” dedi.

VALİ YAVUZ’DAN ÇOCUKLARA OYUCAK HEDİYESİ

Gölcük ziyaretinde esnafı gezen Vali Yavuz, esnafı dinliyor. Ve ilçede gördüğü tüm çocuklara oyuncak dağıtıyor. Kentte gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında çocukları unutmayan Vali Yavuz, bu sıkıntılı süreçte çocukların yüzünü güldürmeyi başarırken, onlarla sohbet etmesi ilgi ve alakası Gölcük’ün hafızalarında yerini aldı.

VALİ YAVUZ, GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDE

Gölcük’ü, yönetenlerle Gölcük’ü gezen valimiz, Gölcük esnafıyla buluştu, çocuklarla buluştu, devletin sıcak yüzünü Gölcük’te hissettirdi. Bu zor günlerde ilçemize valimizin ziyareti adeta bir moral oldu.

Vali Yavuz’un ziyarette son durağı  Gölcük belediyesi oldu. Gölcük Belediyesinde coşkulu bir karşılanma sonrası vali bey başkanlık makamına çıktı. Gölcük Belediyesine gerçekleştiren ziyarette  Vali Seddar  Yavuz, Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’den  İlçenin sosyal ve ekonomik durumu le yapımı tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı.

Haber: Tuğba ZEREN

Fotoğraflar: Soner GÜLEZER

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

69 − = 66