UZUNER ve ÖZMEN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

İlçemizin tanınmış ailelerinden Gölcük Kaymakamlığı Personellerinden Murat Uzuner ile ev hanımı Ayla Uzuner’in güzeller güzeli kızları Tuğba Uzuner ile İzmit’in tanımış ailelerinden Selime ve Mustafa Özmen çiftinin yakışıklı oğulları Selçuk Özmen evlilik yolunda ilk adımlarını atarak nişanlandılar.

Genç Çifti bu mutlu günlerinde dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı

Kavaklı Sahili’nde bulunan Melisa Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Nişan merasimine Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kaymakamlık çalışanları ile Uzuner ve Özmen ailelerinin akrabaları dost ve sevenleri katıldı.

Nişan yüzüklerini Kaymakam Karabulut ve İl Başkanı Ellibeş taktı

Mutlu bir beraberlik için ilk adımlarını atan Tuğba ve Selçuk çiftinin nişan yüzüklerini Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş taktı. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut nişan yüzüklerini takmadan önce yaptığı kısa konuşmada, “ Genç çiftimizin evliğe ilk adımı attıkları tören için beraberiz. Evlilik müessesi bizler için oldukça önemlidir. Genç çiftimizde hayatlarının en önemli kararını vererek hayatlarını birleştirme kararı aldılar. Bilindiği gibi evlilik üç aşamalı bir yolculuktur. Birincisi söz kesme, ikincisi biraz sonra gerçekleştireceğimiz nişan merasimi ve en sonda evlilik merasimiyle neticelenecek. Ben şimdiden genç çiftimize mutluluklar diliyorum. Hayat müşterek, karşılıklı sevgi ve saygı anlayışı içerisinde umarım hayatlarının bundan sonraki kısmını birlikte devam ettirecekler. Ben genç çiftimizin ailelerini de tebrik ediyorum. Genç çiftimizi de kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’te genç çifte çıkmış oldukları bu yolda ömür boyu mutluluklar diledi ve genç çiftin yüzüklerini taktılar.

Düğün 2020 yazında

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in nişan yüzüklerini takmasının ardından nişan merasimi kaldığı yerden devam etti. Gece boyunca oldukça eğlenen davetliler genç çifti tebrik etmeyi de ihmal etmediler. Mutlulukları gözlerinden okunan ve evlilik yolunda ilk adımlarını atan Tuğba ve Selçuk çiftinin düğünleri 2020 yazında

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 3