KINAMA

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt’u kınadı.
Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, bu sabah düzenlediği bir basın toplantısı ile Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği ( KESOB) başkanlığına adaylığını açıkladı. Basın toplantısı esnasında hakkında yapılan bir habere değinen Kurt’un, o sırada basın açıklamasında bulunmayan bir gazeteciye hakaret ettiği öğrenildi. Kurt’un bu davranışının hemen ardından Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, yayınladığı bir açıklama ile Mustafa Kurt’u kınadığını duyurdu.

HAKARETE VARAN TUTUM VE DAVRANIŞLAR

KOGACE’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
“Her yerde olduğu gibi ilimizde de, zor şartlarda görev yapan gazeteci arkadaşlarımızın gittikleri basın toplantısında zaman zaman hakarete varan tutum ve davranışlara maruz kaldığı gözlemlenmiştir.

AĞIR İFADELER

Bugün Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı olan, aynı zamanda Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine başkanlık için adaylığını açıklayan Mustafa Kurt tarafından, adaylığı konusunda gerçekleştirilen basın toplantısı esnasında, kendisi hakkında bir gazetede çıkan habere tepki göstererek, muhatabı dahi o toplantıda yer almazken, diğer meslektaşlarımızın önünde ağır ifadelerde bulunduğu öğrenilmiştir.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

61 − = 53