UYUŞTURUCUDAN ÖLMÜŞTÜ, ŞİMDİ DE ARKADAŞLARI TUTUKLANDI

 

Karamürsel’de cumartesi günü arkadaşının evinde yaşamını kaybeden Mehmet Ali Bingöl isimli gencin ölümüne neden olduğu iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

 

Olay Cumartesi günü Karamürsel Ereğli Mahallesi’nde meydana gelmişti. Arkadaşları ile evde uyuşturucu kullandığı iddia edilen Mehmet Ali Bingöl (19) isimli genç sabah hareketsiz halde bulunmuş ve 112 Acil servis ekiplerine haber verilmişti. Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Ali Bingöl’ü hayata döndürmek için büyük mücadele veren acil servis doktorları, yaptıkları bütün müdahalelere rağmen genci kurtaramadı. Karamürsel Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaşamını kaybeden Mehmet Ali Bingöl ile beraber evde olan diğer arkadaşları Berk K. ve Tayfun A. isimli iki genci gözaltına aldı.

UYUŞTURUCU İSTANBUL’DAN

3 arkadaşa uyuşturucuyu verdiği iddia edilen Arpat C. (20) isimli şahıs alınan ifadesi sonrası uyuşturucu temin ettiği Berk K. ve Tayfun A. isimli kişiler ile Karamürsel Adliyesi’ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şahıslar çeşitli suçlardan ötürü tutuklanarak Kandıra cezaevine gönderildi. Öte yandan uyuşturucu temin ettiği iddia edilen Arpat C.’nin ailesi diğer ailelere tepki göstererek “Almasaydılar, zorla mı uyuşturucu verdi bizim oğlumuz” demesi bu kadarına da pes doğrusu dedirtti.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

26 − 20 =