EZGİN AYDIN YENİ MEKANINI AÇTI AMA BU SEFER ÇAYCI DEĞİL

 

 

 

Gölcük Belediyesi Bağımsız Belediye Başkanı adayı  olan aynı zamanda “Çaycı” olarak geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ezgin Aydın, yeni mekanını hizmete açtı ama bu sefer çayla ilgili değil. Aydın, Yunus Market’in hemen arkasında bulunan Şampiyon Playstation’ı devraldı.

 

 

 

 

İlçemizin sevilen ve sayılan siması, yıllardır çay ile ilgili işler yapan, Gölcük Belediyesi Bağımsız Belediye Başkanı adayı Ezgin Aydın, yeni mekanını hizmete açtı ama bu sefer çayla ilgili değil. Merkez Mahallesi, 40.Sokak No:6/A, yıkılan Yunus Market’in hemen arkasında bulunan Şampiyon Playstation’ı devralan Aydın, bugün itibariyle yeni işletmesinin başına geçti.

İLK SİFTAH KIRIK CAM PROFESÖRÜNDEN

20 tane playstation makinesinin olduğu mekan, rahat oturma grupları ile hizmet verecek. Ezgin Aydın’ı yeni iş yerinde hayırlı olsun ziyareti yapan, Cep telefonu teknik servisi,  “Kırık Cam Profesörü” olarak tanınan Bestami Gürpınar’da ilk siftahı da atarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

“YENİ MEKANIMA HERKESİ BEKLİYORUM”

Yeni işletmesiyle ilgili gazetemize açıklama yapan Aydın, “Allah nasip etti bu sefer çayla ilgili değil, playstation kafe devraldık. 20 makinemiz mevcut. TV’lerimizin hepsi dev ekran ve oturma gruplarımız da gayet modern. Bu sektörde sürekli yenilik gerekiyor bizde zaman içinde bu noktada gerekeni yapacağız. Bu işimde de Gölcüklülerin benim yanımda olacağını düşünüyorum. Bilindiği üzere Nihavend Kafe’de çalışıyordum. Akşamları o işime de devam edeceğim. Playstation oynayan veya yine çayımızı içip sohbet etmek isteyen tüm Gölcüklüleri mekanımıza bekliyorum” dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + = 7