UYUM EĞİTİM BAŞLADI

 

 

 

 

 Kocaeli genelinde 27 bin 850 ilkokul olmak üzere 5 ve 9’uncu sınıflarla birlikte yaklaşık 80 bin öğrenci okula uyum sağlamak amacı ile ders başı yaptı. İlkokul 1.sınıf öğrencileri uyum eğitimine büyük ilgi gösterirken, diğer öğrenciler ise katılmadılar.

 

 

 

 

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı 17 Eylül’de başlayacak. Ancak Anaokulu, ilkokul birinci, 5’nci ve 9’uncu sınıf öğrencileri uyum eğitimi için ders başı yaptı. Günde 2 saat yapılan uyum eğitimi ilkokul birinci sınıflar için büyük önem taşırken, 5 ve 9’uncu sınıflar ise uyum eğitimine ilgi göstermedi. İlkokul birinci sınıf öğrencileri uyum eğitimleri için sıralarına otururken, veliler okul kapısında büyük heyecan yaşadı.

 

VELİLER DE HEYECANLIYDI

 

İlkokul birinci sınıfta 27 bin 850 olmak üzere 5 ve 9’uncu sınıflarla birlikte yaklaşık 80 bin öğrenci ders başı yaptı. Ancak ilkokul birinci sınıflar uyum eğitimi çerçevesinde sıralarına otururken, 5 ve 9’uncu sınıf öğrencileri ise pek ilgi göstermedi. 2 saat süren uyum eğitiminde öğrenciler öğretmenleri ile tanışırken, aileler ise okulların bahçesinde ve sınıf kapısında çocuklarını bekledi. Sınıflarda ilk gün öğrenciler öğretmenleri ve arkadaşları ile tanıştı.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 58 = 67