Uygulamaya 18 Aranan şahıs takıldı

Kocaeli genelinde yapılan denetim ve kontrol uygulamalarında emniyet ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 18 şahsı yakalarken, 2 aracı da trafikten men etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan Türkiye Güven Huzur Uygulaması (2019/5) Kocaeli’de gerçekleştirildi.

KONTROLSÜZ YER KALMADI

201 ekip ve 967 personelin katılım sağladığı uygulamada terör örgütüne müzahir şahısların yoğun olarak bulunabileceği yerler, kahvehaneler, metruk binalar ve park bahçelerde; etkinlik yapılan meydanlarda, alış veriş merkezleri (AVM), fuar ve kutlama alanlarında, kamu binaları ( Valilik, okul, hastane vb.) çevreleri ile buralara açılan yollarda, toplu taşıma yapılan gar/istasyon, iskele/liman, otogar/terminal girişleri ile havaalanları ile güzergâhlarında; umuma açık yerler, eğlence mekânları ve metruk binalar denetlendi.

18 ŞAHIS YAKALANDI

Yapılan uygulamalarda 9 bin 984 şahıs sorgulandı. Dolandırıcılık, Kaçakçılık, Resmi Belgede Sahtecilik, Uyuşturucu Madde Kullanımı, gibi suçlardan aranan 18 şahıs yakalanırken, 2 yabancı uyruklu şahıs hakkında vize ihlali gerekçesi ile idari işlem yapıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 − = 65