ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Yalova Çınarcık’ta bulunan Koruköy Eğitim ve Dinlenme Tesislerinin hizmet kalitesini arttırmak adına büyük bir girişimde bulundular. Yalova Eğitim ve Dinlenme Tesislerini, 2021 yılı sezonunu daha da büyüyerek ve güzelleşerek açılacak.

Çınarcık Yolu Koruköy/ Yalova da her yıl üyeleri  başta olmak üzere binlerce kişiyi ağırlayan, Harb-İş Otel ve Sosyal Tesisleri kurum ve kuruluşların etkinliklerine ev sahipliği yapan Yalova Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, hizmet kalitesini artırma çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Harb-İş Otel ve Sosyal Tesis Sorumlusu İbrahim Kılıç “Arka planda denize sıfır görünümüyle konuklarına hizmet sunan tesisimiz, artık ön planda geniş bir bahçeyle de konuklarını ağırlayacak.  Daha güzel hizmetlere imza atılması için tesisin önünde bulunan 1315.51 metre karelik arsa, 1 milyon 200 bin TL bedelle Yalova Eğitim ve Dinlenme Tesislerimize dahil edildi. Böylece Yalova Eğitim ve Dinlenme Tesisimizin, 2021 yılı sezonunda daha geniş ve ferah bir alanda konuklarına hizmet sunması sağlanmış olacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)