UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞANDI

KOLPA VE KAHVECİ İLE UNUTULMAZ FESTİVAL

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl 3.sü yapılan İhsaniyespor Bahar Festivali, Melih Kahveci ve KOLPA Grubu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Büyük coşkunun yaşandığı festivale Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de katıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl 3.sü yapılan İhsaniyespor Bahar Festivali ünlü sanatçıların katılımıyla İhsaniye Kent Meydanı’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan festivale, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Belediye Meclis Üyeleri, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Şevlet Kaba, İhsaniyespor Başkanı Serkan Başoğlu başta olmak üzere ilimizin dört bir köşesinden gelen vatandaşlarla beraber İhsaniyeliler katıldı.

“İHSANİYESPOR İLE GURUR DUYUYORUZ”

İlçemizin tanınmış ismi Melih Kahveci ve ülke genelinde ünlü KOLPA Grubu’nun sahne aldığı festival de katılımcılara seslenen Başkan Ali Yıldırım Sezer, “Güzel bir akşamda İhsaniyemizde hep beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İhsaniye’nin neyi meşhur arkadaşlar. Elması ve bir de İhsaniyespor’u meşhur arkadaşlar. Bunda emeği geçen başta kulüp başkanı Serkan Başoğlu ve Zafer Kanpara kardeşime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gölcük’ün iki tane profesyonel takımı var. Gölcükspor ve İhsaniye’nin Kadın Voleybol Takımı da 2.lig de mücadele ediyor. Bundan dolayı gurur duyuyoruz. Sözü fazla uzatmayacağım. Buraya eğlenmeye geldiniz. Ben bu gecenin olmasında emeği geçen İhsaniyespor yönetimine ve siz ihsaniyelilere çok teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum” diyerek sözleri noktaladı.

“FESTİVALLERİN BİRLİĞİMİZE BÜYÜK KATKISI VAR”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ise yaptığı konuşmada, “Gölcük, kültür, sanat, spor alanında kendini ispatlamış büyük ve gelişmiş bir ilçe. Belediyem izin desteğiyle, STK’ların öncülüğünde birçok etkinlik gerçekleştiriliyor. Ben inanıyorum ki, bu etkinliklerin Gölcük’ün kardeşliğine, birliğine büyük katkıları vardır. Ben bu gecenin hayata geçmesinde İhsaniyespor’un başkanına, yönetim kurulu üyelerine ve sporcularına teşekkür etmek istiyorum. Kıt kaynaklarla Gölcükümüzü Türkiye çapında tanıtıyorlar.

UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞANDI

Festival boyunca Melih Kahveci ve KOLPA Grubu en güzel şarkılarını katılımcılar için söylerken, İhsaniye Kent Meydanı’nda doyasıya eğlendiler ve unutulmaz bir akşam yaşandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 2 =