Ünlü Sanatçıya, Rotary Klübün’den Ödül

Gölcük Rotary Kulübü, 26. Kuruluş yıldönümünü, Başiskele’deki Wellborn Luxury otelde kutladı.

Rotary Kulübü’nün, 2017-2018 dönem başkanı Uğur Saral, Rotary Klübü’nün, vereceği Üstün Sanatçı ödülüne Uluslararası ünlü, yazlıklı usta sanatçı Yaşar Tosun’u,  önermesi üzerine Rotary Kulübünün araştırmaları neticesinde Usta Sanatçı ödülüne Uluslararası ünlü usta sanatçı Karikatürist Yaşar Tosun layik görüldü.
Rotary Kulübü’nün Başkanı, Ümit Tören, Gölcük’ün gururu değerli sanatçımızı Başiskele’deki Wellborn Luxury Otel’e davet etti.
Plaket Verildi
Rotary Klüp Derneği, Ünlü sanatçıya ödülünü vermesi için Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral’ı kürsüye davet ettiler. Ünlü sanatçıya ödülünü Saral verdi.
Yaşar Tosun’un Hayatı Anlatıldı
Tosun’un çizdiği ilk karikatürlerini, lise öğrenimini gördüğü ilk yıllarda İzmit’te yayınlanan İzmit İstiklal Gazetesi’nde yayınlanmaya başladı,  sonrasında ünlü karikatürist’in sanatı dünyayı gezdi. Bu özel gecede ünlü sanatçının hayatı anlatıldı, usta sanatçıya verilen bu değer, ilgi ve alaka değerli üstadı duygulandırdı. Rotary Klübü sanata ve sanatçıya verdiği değeri gösterdi.
Ümit Tören’in ev sahipliğindeki gecede, konuklar kusursuz bir şekilde ağırlandı. Yemeklerin ardından, keyifli sohbetin geçtiği gece, pasta kesimi ile son buldu.
Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, Sanatçının değerini bilen, Rotary Klübü’nü ve başkanını tebrik ediyor. Ünlü sanatçımız Yaşar Tosun’a da başarılarının devamını diliyoruz
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2