ÜNLÜ: “CUMHUR İTTİFAKINA KİMSE ZARAR VEREMEYECEK”

MHP İl ve İlçe Teşkilatları seçim çalışmaları kapsamında Salı günleri muhtarlarla, Çarşamba günü sivil toplum örgütleri ve bürokrasi ile Cuma günleri de 40×40 denilen esnaf ve halk buluşmasını gerçekleştiriyor. Aynı anda 40 noktada çalışmalarını sürdüren MHP bugün ilçemizde MHP İlçe Teşkilatı öncülüğünde Muhtarlarla bir araya geldi.

İL BAŞKANI ÜNLÜ’DE KATILDI

Programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Yönetimi, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, Gölcüklü Muhtarlar ile MHP’li partililer katılım sağladı.

ÇAKIR, ‘MUHTARLARIMIZIN SORUNLARINI ÖĞRENMEK İÇİN BURADAYIZ’

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, öncelikle davetlerine icabet eden Gölcüklü Muhtarlara teşekkür ederek, şunları belirtti: ‘’Bugün siz değerli Muhtarlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Bugün siz değerli Muhtarlarımızın sorunlarınızı öğrenmek için buradayız” dedi.

ÜNLÜ; “SİYASET YAPMAMAYA DİKKAT EDİYORUZ”

Başkan Çakır’ın konuşmasının ardından söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’de programı düzenleyen ilçe teşkilatına teşekkürlerini ileterek; ‘’Siz değerli Muhtarlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Şunu belirtmek istiyorum ki, siz muhtarlarımız bizim için çok kıymetlisiniz. Bizler muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz programlarımızda asla siyaset yapmamaya dikkat ediyoruz. Bizim için önemli olan Muhtarlarımızın sorunlarına çözüm üretebilmektir. Bunun içinde sizlerden yaşadığınız sorunları kağıda yazıp bize iletmeniz. Şunu da belirtmek istiyorum; programlarda muhtarlarımızın yeri protokoldür. Bizler bunu sağlamaya çalışacağız’ dedi.

‘’CUMHUR İTTİFAKINA KİMSE ZARAR VEREMEYECEK”

Ülke gündemine ilişkin açıklama yapan İl Başkanı Aydın Ünlü, ‘’Cumhur ittifakına kimse zarar veremeyecek. Bizler yerel seçimde kimseyle ittifak yapmayacağız. Bu açıklamalara bakıp Cumhur ittifakına zarar vermek isteyenlerin hayalleri suya düşecek. Ama 2023’e kadar büyük Türkiye için cumhur ittifakının hedefleri sorunsuz işleyecektir. Bakınız bugün ülkemizde çok önemli projeler ortaya çıkmakta. Büyük ve Güçlü Türkiye 2023 hedeflerine emin adımlarla yürümektedir’

‘EYT’İN ÇÖZÜME KAVUŞMASINI EN ÇOK İSTEYENLERDENİM’

Açıklamalarını sürdüren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ‘Bizler af diyoruz, birileri olmaz diyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar sorununu MHP gündeme getirmiş, bu konuyla ilgili partimiz mücadele etmektedir. Bende emeklilikte yaşa takılan bir İl Başkanı olarak bu büyük sorunun çözüme kavuşmasını en çok isteyenlerdenim.

“BİZ HER ZAMAN VARIZ”

Ünlü, ‘MHP’nin özü güçlüdür. İçimizden 10 parti de çıkartsalar biz var olmaya, dimdik olmaya devam edeceğiz. Hani birileri MHP bitti diyordu, hani biz yüzde 5’lere düşmüştük. Kocaeli’de yüzde 11 buçuk oy aldık. 1 Milletvekili çıkarttık. Şunu yeniden söylemek istiyorum. Biz her zaman varız” şeklinde konuştu.

“FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YÖNETTİĞİ DEVİR KAPANMIŞTIR”

Ünlü, son olarak; “Bugün daha güçlü bir sistem ile devletimiz halkına hizmet vermektedir. Artık ülkemizi Paralel Terör Örgütleri yönetememektedir. Devletimizin 2000 yıllık planları var. Devlet artık kendisini koruma altına almış, yeni sistemle daha güçlü olmuştur. Bunu artık herkesin çok iyi anlaması lazım. 15 Temmuz’dan önceki FETÖ terör örgütünün yönettiği devir kapanmıştır. Bakınız bugün devletimize ve Atatürk’ümüze laf söyleyenler hak ettikleri cezayı almaktadır.”dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 41 = 43