Vali Yavuz Ramazan gezilerinde Gölcük’ü Ziyaret etti

Vali Seddar Yavuz, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Ramazan ayı boyunca her gün bir ilçemizde yapacağı hane ziyaretlerini bugün de Gölcük ilçemizde gerçekleştirdi.

Sevgi ve muhabbetin, hatırlanmanın özlendiği şu günlerde Vali Seddar Yavuz,  Gölcük ilçemizdeki hanelerin gönüllerine dokunarak, dertleri ile hem hal oldu.

İlk Ziyaret Şehit Yakını ve Gazilerimize Yapıldı

Şehitlerimizin emanetleri ile muhabbet ve sevgi bağı kuran Vali Yavuz, Gölcük ziyaretleri kapsamında ilk olarak Şehit ailelerimizi ziyaret etti.

Gölcük ilçemizin Çiftlik Mahallesinde ikamet eden Şehitlerimiz; Er Ali Demir ve Polis Memuru Ali İhsan Baltürk’ün emanetlerinin hal ve hatırlarını soran Vali Yavuz: “Böylesine mübarek bir ayda,  Allah’ın lütfuna şahit ve seçilmiş olan şehitlerimizin emanetleri ile bir arada olmak, bizim için bir onurdur. İsteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek, Mübarek Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundu.

Bir sonraki ziyaretlerinde Gölcük ilçemizin farklı mahallelerinde ikamet eden Gazilerimiz; Abdul Samet İpek, Nizamettin Şişman ve Ahmet Gülmen’i hanelerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Vali Yavuz: “Sizler; vatanı, milleti ve kutsal değerleri için bu fedakarlığı gösteren kardeşlerimizsiniz.  Sizleri seviyoruz. Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek, Ramazan aylarını tebrik etti.

Vali Yavuz’un ziyaretleri ile mutlu olan gazilerimiz ve şehit aileleri: “Sizin evlerimize gelerek bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk.  Allah devletimize zeval vermesin.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

SYDV Aileleri de Unutulmadı

Sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz, Ramazan ayı ziyaretlerinde de kimsesizlerin kimi olmaya devam ettiler.

Şehit yakınları ile Gazilerimize yapılan ziyaretlerin ardından Vali Yavuz, Gölcük ilçesinde Yetim, Yaşlı, Engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 15 aileyi evlerinde ziyaret ederek, Ramazan aylarını kutladı.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.

Her gün bir ilçemizde bize ihtiyacı olanların kapısını çalacağız diyen Vali Yavuz: “Her zaman sizlerin yanındayız, “Gönülden Gönüle” projemiz kapsamında toplumun dezavantajlı grupları dediğimiz Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler, ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızı ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Ramazan aylarını kutlayan Vali Yavuz, kendisini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet ederek, onlara çeşitli armağanlar verdi.

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, Gölcük ilçemizdeki 20 aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Sayın Valimiz ve eşi bu güne kadar ilimizde 527 aileyi evlerinde ziyaret ederek gönül kapılarını araladılar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 2 =