ÜLKÜCÜLER’DEN KOCAELİSPOR’A TAM DESTEK

 

 

 

 

 

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara gazetemize yaptığı açıklamada, “Tüm Kocaeli’yi Kocaelisporumuza destek olmak amacıyla BAYRAK KAMPANYASINA katılmasını saygılarımızla rica ediyoruz. UNUTMAYIN BAŞKA KOCAELİSPOR YOK” dedi.

 

 

 

 

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara gazetemize yaptığı açıklamada, “Öncelikle hepinizi saygı ile selamlıyorum ve hayırlı cumalar diliyorum. Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı olarak sporun ve sporcunun yanında olup faaliyetlerimizide ağırlıklı olarak spor üzerine yapmaktayız ve destek olmaktayız. Kocaeli’de spor deyince ilk aklımıza gelen,hepimizin ortak sevinci,ortak derdi ilimizin en büyük değerlerinden olan Kocaelispor’umuzdur.Bulunduğu yeri ne kadar haketmesede taraftarı ile halkı ile ”HALKIN TAKIMI” olarak başı dik ve şeref doludur KOCAELİSPOR.

 

Bu bağlamda Kocaelispor taraftar derneğimiz Hodri Meydan ‘ın siyasi partilere,stklara ve esnaflara yaptığı ”BAYRAK KAMPANYASI” ile takımımıza destek olmak amacıyla Kocaeli’mizin her yerini Yeşil-Siyah Kocaelispor Bayrakları ile donatacağı çağrısını Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı olarak duyuyor ve kabul ediyoruz. BAYRAK KAMPANYASINA destek olacağımızı ve her daim Kocaeli’mizin ve KOCAELİSPOR’umuzun yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz.

 

Tüm Kocaeli’yi Kocaelisporumuza destek olmak amacıyla BAYRAK KAMPANYASINA katılmasını saygılarımızla rica ediyoruz. UNUTMAYIN BAŞKA KOCAELİSPOR YOK” dedi.

 

 

 

 

Print

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

43 + = 47