ÜLKÜCÜLER ATSIZ’I UNUTMADI

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı Orta Öğretim Birimi ve Başkan Tuncay Cabar, Hüseyin Nihal Atsız’ın vefatının 43’üncü yılında rahmetle kendisini andı.

Ülkücü camiasının önemli isimlerimden olan Hüseyin Nihal Atsız vefatının 43’üncü yılında rahmetle anıldı. Hüseyin Nihal Atsız, ölümün 43’üncü yıldönümünde Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı Orta Öğretim Birimi tarafından Türk düşünürü, Öğretmen, Türkçü, Edebiyatçı, Hüseyin  Nihal Atsız’ı şiirleri makaleleri ile okul panolarında eserleri ile yad etti.

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar mezarını ziyaret etti

Hüseyin Nihal Atsız ölümünün üzerinden 43 yıl geçmiş olmasına rağmen bugün bile geride bıraktığı eserleri ve düşünceleri ile büyük beğeni kazanmaya devam ediyor. Yazarlığın ve düşünürlüğün yanı sıra öğretmenlikte yapmış olan Hüseyin Nihal Atsız vefatının 43’üncü yıl dönümünde Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar tarafından mezarı başında anılırken,Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı Orta Öğretim Birimi tarafından da okul panolarında Türk düşünürü, Öğretmen, Türkçü, Edebiyatçı, Hüseyin  Nihal Atsız’ın şiirlerini, makalelerini ve eserlerini asarak yad ettiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

63 − = 58