ÜLKÜ OCAĞINDA İFTARDA BULUŞTULAR

Gölcük’ün sevilen ve tanınan esnaflarından Evim Dekorasyonun Sahibi Çağlayan Garipoğlu, Gölcük Ülkü Ocağı’nda ülkücü gençlerle iftarda buluştu. Ocak Başkanı Tuncay Cabar ve gençlerle iftar yemeğine katılıp, hep birlikte oruç açtılar.

 

 

 

 

Gölcük’ün sevilen esnaflarından Evim Dekorasyonun Sahibi Çağlayan Garipoğlu, Gölcük Ülkü Ocağı’nda ülkücü gençlerle iftarda buluştu. Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar’ın da katıldığı iftar yemeği için Garipoğlu’na teşekkür etti ve birlik ve beraberliğimizi sağlamak adına bu tarz buluşmaları anlamlı buluyorum. Ülkü Ocağı her geçen gün biraz daha fazla tabana yayılıyor ve halkımızın takdirini kazanıyor, bu da bizim en büyük mutluluğumuz” dedi.

“ÜLKÜCÜ GENÇLERLE İFTARDA BULUŞMAK İSTEDİM”

Garipoğlu ise yaptığı açıklamada, “Bu vatan, bayrak ve yarınlar adına gençlik bizim için çok ama çok önemli. Bir sofra başında bir olup, hep birlikte Allah’a dua ederek açtığımız orucun daha anlamlı olacağını düşünerek, burada ülkücü gençlerle iftarda buluşmak istedim. Öncelikle Tuncay başkanımıza ve tüm gençlere teşekkür ediyorum” dedi. İftar vakti geldikten sonra hep birlikte oruçlar açıldı ve sonrasında güzel bir sohbet ile yemek son buldu.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 35 = 45