ULAŞLI’DA ACI OLAY! ASKER İHTİHAR ETTİ

Gölcük Ulaşlı’da meydana gelen olayda dağıtım iznine gelen 20 yaşındaki asker, evinin balkonunda tabanca ile intihar ederek yaşamına son verdi.

Gölcük Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde ikamet eden ve Manisa’daki birliğinden dağıtım iznine gelen 20 yaşındaki Eren Gökalp isimli asker, gece 02.00 sularında evinin balkonunda tabancayı başına yaslayarak tetiği çekti. Kanlar içinde kalan Gökalp’i gören ailesi durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Gökalp’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Brisa emeklisi Taner ve ev hanımı Sevinç Gökalp çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Eren Gökalp’in cenazesi olay yerinde polis ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Gökalp’in Manisa’daki birliğinden ailesinin yanına dağıtım iznine geldiği ve bugün usta birliğine katılmak üzere Şırnak’ın Silopi ilçesine gitmek üzere yola çıkacağı öğrenildi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen ve daha önce de intihar teşebbüsünde bulunan Eren Gökalp’in cenazesinin bugün toprağa verilmesi bekleniyor. Haber: Soner Gülezer

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 + = 40