ULAŞLI ve YENİ MAHALLE’DE RAMAZAN COŞKUSU DEVAM ETTİ

ULAŞLI ve YENİ MAHALLE’DE RAMAZAN COŞKUSU DEVAM ETTİ

Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde yapılan programlara Ulaşlı ve Yeni Mahalle’de devam edildi. Yeni Mahalle ve Ulaşlılılar programa yoğun ilgi gösterirken, Başkan Ali Yıldırım Sezer milli, manevi değerlerimizi yaşadığımız bu etkinliklere çocuklarınızla katılmanız beni ziyadesiyle mutlu etti” dedi.

Gölcük Belediyesi’nin Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde yaptığı programlara Ulaşlı ile devam edildi. Programa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu ile birlikte çok sayı da vatandaş aileleriyle birlikte katıldı. Çocuklarının çokluğu dikkat çekerken, çeşitli oyunlarla hem gönüllerince eğlendiler, hem de milli, manevi atmosferi yaşamış oldular.

“ÇOCUKLARA MİLLİ MANEVİ DEĞERLERİMİZİ AKTARACAĞIZ”

İlçemizin tanınmış sunucusu Abdullah Yıldırım’ın duygulandıran hikayeleri katılımcıları derinden etkilerken, Kuran-ı Kerim Tilavetiyle programa devam edildi. Sonrasında Başkan Ali Yıldırım Sezer Ulaşlı’lara seslendi ve şunları söyledi: Bir Ramazan programımızda siz Ulaşlılı hemşerilerimizle bir araya gelmekten çok mutluyum. Görüyorum ki, yoğun bir şekilde çocuklarınızla birlikte buraya katılmışsınız. Bunun için sizlere ayrıca teşekkür ederim. Çocuklarımıza, gençlerimize milli, manevi değerlerini, Ramazan ayının atmosferini aktarmak için bu programların önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tarz milli, manevi değerlerimizi yaşayacağımız etkinliklere gelecekte de devam edeceğiz, önem göstereceğiz. Gençlerimize ve çocuklarımıza bu kültürümüzü, inançlarımızı en doğru şekilde aktaracağız. Katılımınız için sizlere tekrardan teşekkür ediyor, en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Konuşmanın ardından Ulaşlı’nın semalarında bir birinden muhteşem ilahiler yankılanırken, katılımcıları mest etti. İlahilerle birlikte yapılan sema gösterisiyle Ramazan programı son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 + = 75