ULAŞIMA ZAM GELDİ

 

Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin toplantısında minibüsçülerin talebi ele alındı. Minibüsçüler Odası yüzde 15 oranında zam istediklerini yineledi. Yapılan görüşmeler neticesinde ulaşıma yüzde 10 oranında zam geldi. 

 

 

 

 

Kocaeli Minibüsçüler Odası’nın zam talebi istemiyle bugün gerçekleştirilen toplantıdan karar çıktı. Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin toplantısında minibüsçülerin talebi ele alındı. Minibüsçüler Odası yüzde 15 oranında zam istediklerini yineledi. Yapılan görüşmeler neticesinde ulaşıma yüzde 10 oranında zam geldi. Gölcük ve Değirmendere hatlarında da fiyatlara yüzde 8 ila 10 arasında zam geleceği öğrenildi.  Öğrenciler için zam yansıtılmayacak.

10 GÜN İÇERİSİNDE UYGULANACAK

Alınan karar doğrultusunda zam sonrasında fiyatlar İzmit’te 2.5 TL olan şehir içi taşıma ücreti 2.75 TL olarak güncellenecek. Zamdan öğrenciler etkilenmeyecek. 1.5 TL olan öğrenci taşıma bedeli değişmeyecek. Alınan kararın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun onaylanmasının ardından hayata geçecek. 2 bin 180 toplu taşıma aracının bulunduğu Kocaeli’de, günlük yaklaşık 700 bin yolcu taşınıyor. Kocaeli’de ulaşıma ise geçtiğimiz yıl da zam gelmişti.

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 2