Turnuva öncesi Hasaneynspor’a Moral yemeği

Gölcük’te Köyler Arası Futbol Turnuvası 6 Haziran Pazartesi günü başlıyor. İlçemizdeki en prestijli spor organizasyonlarından birisi olan ve bu yıl 4’ncüsü düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvasına sayılı günler kala iş adamı Muharrem Saral tarafından verilen yemek motivasyonu arttırdı.

En prestijli spor organizasyonlarından birisi olan Gölcük’te Köyler Arası Futbol Turnuvasının takımlarından  Hasaneynspor oyuncuları ve teknik ekibi 2022 sezon sponsoru iş adamı Muharrem Saral’ın ev sahipliğinde Kadırga Tesisleri’nde güzel bir yemekte bir araya geldiler.

2015 ve 2018 sezonun şampiyonu, 2019 sezonun finalisti olan Hasaneynspor 2022 sezonunda da   oldukça iddialı olduklarının altını çiziyor. İş adamı Muharrem Saral’ın verdiği yemekte; Hasaneyn Köyü Muhtarı Sebahattin Yıldız, AK Parti Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Uzuner, takımdan sorumlu Hakan Saral, teknik direktör Yaşar Yıldız, basın sorumlu Rıfat Uzuner yer aldı. Güzel bir enerji  yaratan yemek gönüllerinde şampiyonluk olan Hasaneynspor’un motivasyonunu arttırdı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 2 =