Ali Yıldırım Sezer: Gölcük’ün çehresini değiştireceğiz

 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, ‘Sen ben yok, Gölcük var’ diyerek çıktığı yolda ev ev, mahalle mahalle gezerek seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her gittiği yerde büyük teveccühle karşılanan Aday Sezer için ev ziyaretleri geniş katılımlı programlara dönüşüyor. Sezer ayrıca hastaları ve yeni çocuğu dünyaya gelen aileleri de ziyaret ediyor.

HER MAHALLEYE ÖZEL PROJELER Gölcük’ün büyük mahallelerinden olan Piyalepaşa Mahallesi’nde birçok eve İlçe Başkanı Çetin Seymen ve komşularıyla birlikte konuk olan Aday Ali Yıldırım Sezer geniş katılım ve coşku karşısında mutlu olurken, ilçeye yapacağı projelerden de bahsetti. Piyalepaşa’nın ilçe için çok önemli bir mahalle olduğunu dile getiren Sezer, “Her mahalle bu değişimden payını alacak ve başka ilçelerden, hatta illerden misafirleri ağırlayacak konuma Gölcük gelecek” dedi.

“ASLA MAHÇUP ETMEYECECEĞİZ” Sezer, “Her gittiğimiz yerde büyük ilgiyle karşılayan bizi en iyi şekilde ağırlayan sizlere minnettarım. 31 Mart zaferimize gittiğimiz bu yolda yanımızda olan, canla başla çalışan tüm hemşerilerime de yürekten teşekkür ederim. Sizleri asla mahcup etmeyeceğiz ve hizmetkârınız olarak Gölcük’ü sosyal, kültürel, ticari kalkınmasını sağlayıp, 5 yıllık planda gıptayla bakılan bir kent oluşturacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1