TÜRKMEN GÜVEN TAZELEDİ

Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Dayanışma Derneği dün olağan kongresini dün Değirmendere’de bulunan Baraka Cafe’de gerçekleştirdi. Kongreye tek başkan adayı olarak katılan mevcut başkan Saime Türkmen üyelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi.

Dün Değirmendere’de bulunan Baraka Cafe’de gerçekleştirilen kongreye dernek üyeleri katılım sağladı.

Kongreye 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Mevcut Başkan Saime Türkmen, görevleri boyunca yaptıkları çalışmaları açıkladı ve Huzurevinde kalan büyüklerinin yüzlerini güldürdükleri için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Denetim ve faaliyet raporları ibra edildi

Daha sonra derneğin yönetim ve denetim faaliyet raporları okundu ve raporlar üyelerin oybirliği ile ibra edildi.

Dernek yeni yönetimi kabul edildi

Raporların ibralarının ardından derneğin yeni yönetim ve denetim kurullarının seçilmesine geçildi. Belirlenen isimler dernek üyelerinin  oybirliğiyle seçildi.

Üyelikten çıkarıldılar

Akabinde üyelikten çıkarılacak üyelerin ibrasına geçildi. Derneğe destek vermeyen, aidatlarını ödemeyen üyelerin üyeliklerinin iptali oybirliği ile kabul edildi.

Türkmen yeniden başkan

Daha sonra mevcut başkan Saime Türkmen dernek üyelerinin oybirliği ile yeniden başkan seçildi. Başkan Türkmen, yaptığı konuşmada tüm dernek üyelerine teşekkür ederken, yeni döneminde de Huzurevi sakinlerinin yüzlerini güldürmeye devam edeceklerini söyledi.

Yeni yönetim

Başkan: Saime Türkmen
İkinci Başkan: Gülay Karasu
Muhasip: Cihan Alp
Genel Sekreter: Tülay Okay
Basın Kolu: Serpil Onay
Gezi Kolu: Hatice Aşkın

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 + = 76