Türk Harb-İş ve Kızılay’dan Antikor Kampanyasına

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi ve Kızılay Gölcük Şubesinden tarafından Antikor kampanyası başlatıldı.

Gölcük ve Kocaeli’nde artan korona virüs salgını neticesinde hastanelerdeki yoğun bakım hasta sayısı artması nedeniyle Kızılay ve Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli şubesi ve Kızılay tarafından Antikor kampanyası başlattı.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak konuyla ilgili şunları dile getirdi Korkut “Kızılay Gölcük Şubesi yetkililerinde bizlere gelen bir talep üzerine, Gölcük’te artan koronavirüs salgını neticesinde hastanelerdeki yoğun bakım hasta sayısı artmış durumdadır. Bundan dolayı antikor ihtiyacı da hat safhadadır. Bu salgınla pençeleşen hastaların derdine bir nebze derman olmak adına Bu hastalığı atlatmış üzerinden 28 gün geçmiş ve 3 ay geçmemiş arkadaşlarımızı antikor bağışına davet ediyoruz.

Bağış yapmak isteyen Tersane Komutanlığı çalışanları arkadaşlarımız vizite kağıdı alarak çıkabilecekler, Ulaşımları İzmit Kızılay yetkililerince sağlanacaktır.  Kızılay Kan Merkezi irtibat numarası tel 0262 311 02 02 dahili 113-130      Bu numaralarda ulaşılmazsa 0555 552 64 00 Barış Bey ile diyaloğa geçilebilir, ayrıca bu salgınla mücadele eden tüm sendikamız üyelerimiz ve delegelerimizin yanı sıra Kamu Kurum ve Kuruluşlarında bu kampanyaya destek vermelerini istiyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 4