TURGUT SAYIN CADDE ESNAFINDAN BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR

Milletlerin en kıymetlisi, en değerlisi şüphesiz bayraktır. Çünkü bayraklar hem bağımsızlığımızı, hem milletimizin onur ve haysiyetini temsil eder. O açıdan da bayramları en anlamlı kılan şey Türk Bayrağıdır. Bayramlar Türk Bayrağı ile kutlanır. Tıpkı Gölcük’te de olduğu gibi….
ESNAF İSTEDİ, BAŞKAN SEZER CADDEYİ TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATTI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Gölcük Turgut Sayın Caddesi esnafı, yine aynı sokakta esnaflık yapan Gölcük Belediye MHP meclis üyesi Savaş Toprak’a, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda dükkanlarına asmak için bayrak istediklerini ilettiler. Gölcük Belediye MHP meclis üyesi Savaş Toprak, Turgut Sayın caddesi esnafının bu isteğini Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’e ilettikten 10 dakika sonra Gölcük Belediye Başkanı Sezer, talep edilen caddeye  ve cadde  esnafına Türk Bayraklarını gönderdi. Hatta Turgut Sayın Caddesi, belediye personelleri tarafından bayraklarla donatıldı.
ESNAFTAN BAŞKANA TEŞEKKÜR
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Gölcük Turgut Sayın Caddesi esnafının talebini yerine getiren Başkan Sezer’e, cadde esnafı sosyal medyasından teşekkür etti. Esnaf; Bu kadar kısa bir sürede başkanlık makamından dönüş bizleri ziyadesiyle memnun etti, Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz,” ifadeleri kullanıldı.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 − = 83