Tüm Kooperatiflerimiz destek olmalı

Gölcük İhsaniye SS 46 No’lu İhsaniye Kooperatifi bir günlük hasılatıyla Elazığ ve Malatya depremzedelerine bağışladılar.

İhsaniye Kooperatif Başkanı Murat Kurt yaptığı açıklamasında şunları dile getirdi Kurt “Gölcük Belediyesi ve Kızılay’ın ortaklaşa düzenlemiş olduğu Malatya ve Elazığ deprem bölgesine yapılacak olan yardım kampanyasına SS 46 no’lu İhsaniye Kooperatifi olarak tüm üyelerimizle birlikte nasıl bir katkıda bulunuruz diye yaptığımız toplantıda 1 günlük hasılat gelirimizi Elazığ ve Malatya’daki depremzede kardeşlerimize bağışlama kararı aldık ve bunun sonucunda toplanan bir miktar parayla 21 adet elektrikli ısıtıcı alarak Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış’a teslim etti. Buradan tüm kooperatif Başkanlarına sesleniyorum “Siz de Sessiz kalmayın lütfen Elazığ ve Malatya’da yaşayan kardeşlerimize desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyoruz” dedi.

Kurt son olarak ise şunları ilave etti “Bizler 21 yıl önce 1999 Gölcük asrın felaketini yaşadık en büyük yarayı bizler aldık ve bunun da ne olduğunu bilen bireyler olarak tüm Kocaeli ve Gölcük halkımızın” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1