TÜFEKÇİOĞLU İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

Gazeteci Köksal Tüfekçioğlu, kendisine herhangi bir görev verilmemesine rağmen İyi Parti saflarında mücadele etmişti. Ancak bugün gerçekleştirilen ilçe kongrelerinin ardından bir mesaj yayınlayan Tüfekçioğlu, İyi Parti çatısı altında devam eden siyaset hayatına nokta koyduğunu açıkladı.

 

 

İyi Parti’ye kuruluşundan bu yana çok büyük destek veren, başta Gölcük olmak üzere partinin tüm organizasyonları na katılan ve partide de basınla ilgili çeşitli birimlerde görevlendirilmesi beklenen Gazeteci Köksal Tüfekçioğlu, kendisine herhangi bir görev verilmemesine rağmen İyi Parti saflarında mücadele etmişti. Ancak bugün gerçekleştirilen ilçe kongrelerinin ardından bir mesaj yayınlayan Tüfekçioğlu, İyi Parti çatısı altında devam eden siyaset hayatına nokta koyduğunu açıkladı. Tüfekçioğlu’nun kongre sürecinde hiçbir yerde il delegesi bile gösterilmemesinin bu istifada etkili olduğu tahmin ediliyor.

 

MEMLEKET SEVDASI YERİNE

 

İşte Köksal Tüfekçioğlu, bu mesajı yayınladı. “Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Meral hanımın önderliğinde çıktığımız memleket davasında mensubu bulunduğum iyi parti çatısı altında siyaset hayatımı bugün itibariyle noktalandırıyorum. Halen memleket sevdası yerine sadece az olsun benim olsun sevdası yaşayan bazı kişilerin öncelikle davamıza ve Meral hanıma zarar vermesi ve bunu da kirli ayak oyunlarıyla başarıya ulaştırması biz siyasete yeni girmiş kişileri davamızdan soğutmuştur.

 

AYAK OYUNLARINA KURBAN GİDECEKTİM

 

Bu nedenledir ki. Biz davamız için çalışırken, altımızın oyulduğunu göremeyip bazı ayak oyunlarına kurban gideceğimizi anladığımızdan ve bir basın mensubu olarak etik değerlerimizi aştığımız düşüncesiyle üzülerek de olsa davamdan geri çekiliyorum. İyiler her zaman kazanacaktır. Yeter ki düşünceler iyi olsun. En derin saygı sevgi ve hürmetlerimle hoşçakalın. Bugün itibariyle sayfamızdan da ayrılıyorum. Teşekkür ederim” dedi.

 

TÜFEKÇİOĞLU TEKRAR AÇIKLAMA YAPTI

İyi parti üyesi ve il yedek yönetim kurulu üyesi olarak çıktığım yolda başta genel başkanımız Meral Ablamız olmak üzere memleket davasına gönül vermiş iyilik hareketinde siyaset bilmesem de bildiğim konularda elimden geldiğince il yönetimime katkı sunmaya çalıştım. Ancak gelinen noktada yedekte olsa bir il yöneticisi olarak Gölcükten il delegesi yazılmamam beni ziyadesiyle üzmüştür. Bu nedenledir ki partimin il yöneticiliğinden istifa kararı aldım. İldeki bazı başkan yardımcısı büyüklerim bu konuda yanımda olmayı başaramamıştır. Bu konuyla ilgili parti içi medya sayfamızda partimlilerime bunu güzel bir dille ifade eden bir yazı yazdım..Konu mesleğim basında yer bulmuştur. Konuya açıklık getirmem gerektiği düşüncesiyle parti üyeliğinden değil yedek il yöneticiliğinden pazartesi günü itibaren istifa edeceğim. Sn genel başkanımın yolu halen yolumdur. Bu konuda Sn İl başkanımın, bana göre yaşadığım bu haksızlığa cevabı vereceğine inanıyor. Tüm dostlarımı saygı ve hürmetle selamlıyorum” dedi.

 

 

Print
şen balık
Untitled-2
Yorumlar: 2

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

41 − = 37