TRAKTÖR ÜSTÜNDE MİTİNG

 

TRAKTÖR ÜSTÜNDE MİTİNG

KANDIRA BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL KÖKEN İYİ PARTİLİLERE ADETA EZİYET ÇEKTİRDİ

TÜRKKAN MİTİNG İÇİN BELEDİYE’NİN VERMESİ GEREKEN DESTEĞİ VERMEYEN BELEDİYE BAŞKANI KÖKEN’İ ELEŞTİRDİ

Salı günü tüm gün Kandıra’da olan İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Çarşamba günü bu kez miting için Kandıra’daydı. Ancak Kandıra’da İYİ Partililerin yaptığı miting değişik görüntülere sahne oldu; çünkü konuşmacılar için ayrılan ne bir platform vardı ne de ses düzeni.

Belediye Başkan adayları Ercüment Şahin ve partililer ile birlikte konuşma yapmak üzere miting alanına gelen İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Belediye Başkanı Ünal Köken’in bu tutumuna rağmen mitingi gerçekleştirdi.

“21.YÜZYILDA BU ZİHNİYETLE YÖNETİLİYORUZ”

Traktör üstünde, kendi araçlarının tesisatı ile kalabalığa seslenen Türkkan, mevcut Belediye Başkanı Köken’i eleştirdi. Her seçimde her siyasi partiye ayrılan bir saatte partilerin miting yaptığını ifade eden İYİ Partili Türkkan, meydanı, platformu ve tesisatı da bugüne dek hep Belediye’nin hazırladığını, bu durumun çok uzun yıllar böyle devam ettiğini belirtti:

“Kandıra’nın yeniden aday gösterilmeyen Belediye Başkanı, bugüne kadar bir şey bildirmediği gibi, miting saati geldiğinde ne platformu ne de tesisatı veremeyeceğini bildirmiş.21. yüzyılda biz bu zihniyetle yönetiliyoruz. Traktör üstünde, kendi aracımızın tesisatı ile miting yapıyoruz.”

Türkkan Kandıra’da bu zihniyetin değişmesi için Belediye Başkan adayları Ercüment Şahin’in bir fırsat olduğunu söyledi:

“Ercüment Şahin, Kandıra’yı bu pespaye zihniyetten kurtaracak, Kandıra’ya, Kandıralılar’ın hakkı olan hizmeti getirecek. 31 Mart’ta lütfen bunu dikkate alarak oy verin.”

Kandıra’daki mitinge Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

84 − = 80