Değirmenderespor’da hedef BAL

Amatör Süper Lig B Grubu’nda normal sezonu namağlup 32 puanla ikinci sırada tamamlayan Değirmenderespor BAL hedefine ulaşmak için Play-Off öncesinde kenetlendi

İLYK MAÇ HEREKE’DE

2019-2020 futbol sezonunda Amatör Süper Lig B Grubu’nda şampiyon Yuvacıkspor’un ardından 32 puanla namağlup ligi tamamlayan Değirmenderespor Play-Off ilk maçında Körfez Belediye Hereke Yıldızspor ile karşılaşacak. Yeşil siyahlı ekibi Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Değirmendere Yalı Evleri’nde ağırladı. Değirmenderespor yönetim kurulu, teknik ekip ve futbolcuların tam kadro katıldığı yemekte Bölgesel Amatör Lig için birlik ve beraberlik mesajı verildi.

ELLİBEŞ DESTEK İSTEDİ

Değirmenderespor sportif direktörü Adem Ellibeş Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in nazik daveti için kendisine teşekkür ederken yaptığı açıklamada “ Amatör Süper Lig’de rakiplerimiz içinde bizi mağlup eden çıkmadı. Fakat Play-Off daha farklı oluyor. Kulüp olarak Play-Off’a hazırız hedefimiz lig de olduğu gibi Play-Off’ta başarıyla mücadele ederek ilçemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Play-Off’a kalan tek takım olduğumuz için tüm ilçe halkının desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

SEZER BAŞARI DİLEDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yeşil siyahlı futbolculara Play-Off öncesinde başarılar dilerken “Yemekti sizi Gölcük Belediyesi olarak değil Ali Yıldırım Sezer olarak ağırlıyorum. Hepinize canı gönülden Play-Off öncesinde başarılar diliyorum. İnşallah vereceğiniz mücadele sonunda BAL hedefinize ulaşırsınız” dedi. Yemek sonunda Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e günün anısına bir hediye takdim etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

16 + = 24