TOYGAR IŞIKLI İLE YENİ PROJE

+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği, ünlü müzisyen Toygar Işık ile birlikte yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Proje kapsamında down sendromlu bireyler pergüsyon aletlerini çalmayı öğrenecek ve sonrasında Işıklı ile Türkiye turnesine çıkacak. 

İlçemizde kurulduğu günden bu yana birçok başarılı projeye imza atan +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Derneğin başarılı Başkanı Belgin Abanoz yepyeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Bundan böyle Down Sendsendromlu çocukların katılacağı perküsyon dersleri Down Kafe’de başlayacak.

TÜRKİYE’DE TURNEYE ÇIKACAKLAR

Bu noktada projenin tanıtımı ile ilgili ilk derste yapılırken, Down Sendromlu bireyler eğitmenlerinden tam not aldılar. Ünlü müzisyen Toygar Işıklı’nın da destek vereceği eğitimlerin sonunda ekip turnelere çıkmayı önce Kocaeli’de sonrasında da tüm Türkiye’ye de konserler vermeyi planlıyor.

TOYGAR IŞIKLI DESTEK VERİYOR

Gölcük +1 farkla Gölcük Down Sendorumlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz gazetemize yaptığı açıklamada, “Çok heyecanlıyız çünkü çocuklarımız perküsyon derslerine başladılar. İlk derste eğitmenlerden tam not aldılar. Yaptığımız görüşmelerle Gölcüklü ünlü müzisyen Toygar Işıklı’dan da destek alacağız. Çocuklarımızla beraber eğitimin tamamlanmasıyla Toygar Işıklı ile turnelere çıkacağız. Özel çocuklara destek olan eğitmenleremize ve Toygar Işıklı’ya teşekkür ederim. Bu proje Kocaeli’de bir ilk olacak” dedi. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 65 = 67