timur çiftine MUTLULUKLAR…

Gölcük Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğünün başarılı personellerinden, kentimizin gözde bekarlarından Serdar Timur hayatını, gönlünü kaptırdığı Hatice Yıldız ile hayatını birleştirdi
Gölcük Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğünün başarılı personellerinden, Serdar Timur dünya evine girdi. Ayşe ve İdris Timur çiftinin oğulları Gölcük Belediyesi personellerinden Serdar Timur ile Şeyma ve İsmail Yıldız çiftinin kızları öğretmen Hatice Yıldız Gölcük Kongre Sarayında sevdiklerinin şahitliğinde hayatlarını birleştirdiler.
YALNIZ BIRAKMADILAR
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in kıydığı nikaha, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük ilçe Başkanı Çetin Seymen, İlçe Gençlik kolları başkanı Tarık Karayel, İlçe kadın kolları Başkanı Saime Yelken, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri,  mesai arkadaşları ve çok sayıda davetli Timur Çiftini bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.
 TİMUR AİLESİNDEN TEŞEKKÜR
Timur ailesi gelen misafirlerle yakından ilgilendi ve bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına, arkadaşlarına ve sevenlerine teşekkür ettiler.
Gölcük Vizyon Gazetesi olarak şuan balayında olan genç çiftimiz Serdar ve Hatice hanımefendiye ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Haber: Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 76 = 82