TESUD’DAN KAYMAKAMA ZİYARET

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Gölcük Şubesi Başkanı Metin Akyol ve Yönetimi Kaymakam Cengiz Karabulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete TESUD Kocaeli İl Koordinatörü ve Gölcük Şubesi Başkanı Metin Akyol, Dernek 2. Başkanı Mehmet Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri katılım sağladı.

İlçemizde geçtiğimiz aylarda atanan ve ilçemizde çok sevilen Kaymakam Karabulut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Akyol ve Yönetimine teşekkür etti.

Ziyaret isteklerini kırmayan Kaymakam Karabulut’a teşekkürlerini ve hayırlı olsun temennilerini ileten TESUD Gölcük Şubesi Başkanı Metin Akyol, ‘Sayın Kaymakamımızı ziyaret etmekten memnuniyet duyuyoruz. İlçemize hoş geldiniz. Dernek yönetimin adına size çalışmalarınızda başarılar diliyoruz’ dedi.

 

Dernek çalışmaları hakkında Kaymakam Karabulut’a bilgi veren Başkan Akyol, ‘Türkiye Emekli Subaylar Derneği Gölcük Şubesi olarak çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Dernek çalışmalarımız kapsamında öğrencilere burs vereceğiz. Sosyal ve Kültürel faaliyetler kapsamında halk konserleri, Milli Bayramlarımızda Fener Alayı düzenledik. Diğer derneklerle birlikte çalışarak Gölcük’e katkıda bulunmak önemli hedeflerimizdendir’ şeklinde konuştu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 − = 57