TERSANEYE İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI!

Tüm Kocaeli’nin merakla beklediği Donanma Komutanlığı Gölcük Tersanesi bünyesine alınacak 290 işçiyle ilgili detaylar belli olmuştu. Gölcük Tersanesine başvurular bugün itibarı ile başladı.

Gölcük Tersanesine alınacak 290 işçi için başvurular 25 Mart Pazartesi günü yani bugün başladı. Tersanede çalışmak isteyen vatandaşların öncelikle başvuru yapabilmesi için İŞKUR’a kayıtlı olması gerekiyor.

 BAŞVURU NEREDEN YAPILACAK?

Gölcük Tersanesinde çalışmak isteyen ve bu fırsatı kaçırmak istemeyen vatandaşlar, İŞKUR’un internet sitesinden de başvuru yapabileceği gibi yine İŞKUR’un Gölcük, İzmit, Dilovası ve Gebze’deki hizmet noktalarından, belediye binalarındaki hizmet noktalarından ve ticaret odalarındaki hizmet noktalarından kendileri de başvuru yapabilecek.

 KURAYLA SEÇİLECEK

İŞKUR tarafından Gölcük Tersanesine alınacak 290 personel için tam dört katı isim belirlenecek. Yani Gölcük Tersanesine alınacak 290 personel için İŞKUR bin 160 isim belirleyecek. Başvuru yapanlar arasından seçilecek bu bin 160 isim, Gölcük Tersanesinde, noter huzurunda çekilecek kurayla belli olacak.

 MÜLAKATA GİRİLECEK

Yukarıda da belirtildiği gibi Gölcük Tersanesinde çalışmak isteyen vatandaşların öncelikle İŞKUR’a kaydının yapılmış olması gerekiyor. Noter huzurunda çekilen kurayla belirlenen isimler Gölcük Tersanesi tarafından mülakata alınacak. Her branş için dört isim belirlenecek ve mülakat sonucunda bu isimler teke düşürülerek tersanede işe alınacak. Mülakatla ilgili detayla henüz belli değil.

 BAŞVURULAR NE ZAMAN BİTECEK?

25 Mart Pazartesi günü başlayan Gölcük Tersanesi işçi alımı başvuru süreci 29 Mart Cuma günü mesai saati sonunda son bulacak.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 3