Tersaneye 565 işçi alınacak

TERSANEYE 565 İŞÇİ ALINACAK

Gölcük Tersane Komutanlığı, bünyesinde çalıştırmak üzere 565 işçi alacak

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak;
“İşçi alımı ile ilgili kura çekimlerinin haftaya açıklanacağını, 565 yeni işçinin alınması ile birlikte tersanemizde taze kan gelecek” ifadelerini kullandı.
Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, işçi alımı konusundaki gelişmeler ve sendikalarının yeni yaşı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Gökbayrak, ilk olarak işçi alımı konusunda değinen başkan Gölcük Tersane Komutanlığı’na 565 yeni işçi alımı yapılması konusunda, geçtiğimiz dönemlerde ilk adımlar atılmıştı. Başvuruların yapılmasının ardından kura çekiminin yapılmasını beklemeye başladık. İşçi alımı ile ilgili kura çekimi de geçtiğimiz gün yapılmış oldu. Artık sonuçların açıklanmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
‘PAZARTESİ’DEN İTİBARİ İLE AÇIKLANMASINI BEKLİYORUZ’
Başkan Gökbayrak, sözlerinin devamında, “Yapılan kura çekiminin sonuçlarının da önümüzdeki hafta Pazartesi gününden itibaren açıklanmasını bekliyoruz. Kura çekimi sonucunda açıklanacak olan isimlerin mülakatları ilerleyen zamanda yapılacak ve gerekli işe alım prosedürü de tamamlandıktan sonra her biri tersanede işbaşı yapacak.
TAZE KAN GELECEK
Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu olarak sürecin hayırlı olmasını diliyoruz. 560 yeni işçinin alınması ile birlikte tersanemizde taze kan olacak, tecrübeli iş arkadaşlarımız ve büyüklerimizle birlikte, milli savunmamıza önemli bir katkı sunmuş olacağız” dedi.
İŞE ALINACAK MESLEK VE SAYILARI
Torpidocu(2)
Elektronikçi (2)
İnşaatcı (1)
Akücü (10)
Armador (27)
Borucu (65)
Boya imalat (3)
Boyacı (5)
Dökümcü (4)
Elektrikçi (46)
Elektronikçi (57)

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 59 = 69