TERSANE ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR

 

 

Tersane Komutanlığı’na alınacak 390 işçi için, İŞKUR vasıtasıyla müracaat edenlerin sayısı 1200’lere yaklaşınca, Tersane B Kapsı önünde uzun kuyruklar oluştu. Tersane Komutanlığı’na işe girmek isteyenlerin son başvuruları yarın mesai bitimine kadar alınacak.

 

 

 

 

Gölcük Tersane Komutanlığı, yeni projeler için işçi kapasitesini yükseltmek adına nitelikli işçi alımı gerçekleştiriyor. İlçemizde, ilimizde ve ülke genelinde bu durum büyük bir heyecan yarattı. Ülkemizin savunma sanayiindeki en önemli unsurlarından birisi olan, Gölcük Tersane Komutanlığı, işsizlerin umut kapısı oldu.

390 İŞÇİ ALINACAK

Tersane Komutanlığı’na alınacak 390 işçi için, İŞKUR vasıtasıyla müracaat edenlerin sayısı 1200’lere yaklaşınca, Tersane B Kapsı önünde uzun kuyruklar oluştu. Tersane Komutanlığı’na işe girmek isteyenlerin son başvuruları yarın mesai bitimine kadar alınacak. Edinilen bilgilere göre, işe girmek için müracaat eden yaklaşık 1200 kişi, ilk olarak sözlü mülakata alınacaklar. Mülakatta başarılı olan işçiler, daha sonra belirlenecek olan sınav tarihinde imtihana girecekler. İmtihanda başarılı olan 390 işçi, Tersane Komutanlığı’nın çeşitli bünyelerinde görevlendirilmek üzere işe alınacaklar.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 + = 16