Tersane Okulunda Anneler yarıştı

 

Gölcük Tersane İlkokulunda geçtiğimiz gün düzenlenen “En iyi sarmayı ben yaparım” yarışmasına büyük ilgi oldu 30 anne yarışmaya katıldı.

Tutum Yatırım ve Türk malları haftasında yerli üretime dikkat çekmek kültürel zenginliğimizi hatırlatmak amacıyla, Tersane İlkokulunda en iyi sarmayı ben yaparım yarışması yapıldı.

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında Okul Aile işbirliğini arttırmak, okul veli ilişkilerini güçlendirmek amacıyla yapılan etkinliğe 30 veli yarışmaya katılarak büyük ilgi gösterdiler.

“En iyi Sarmayı Ben Yaparım” yarışmasının jüri üyeliklerini ise Barbaros İlkokulu müdürü Uğur Okkirman, Düzağaç Anaokulu müdürü Oktay Cihan, Piri Reis İlkokulu Müdür Yardım Kıymet Yüksel, Saraylı İlkokulu müdür yardımcısı Ömer Faruk, Mehmet Akif İlkokulu müdür yardımcısı Cenk Çakar yaptılar.

Gölcük Tersane İlkokulu çok amaçlı toplantı salonunda yapılan “ En iyi sarmayı ben yaparım” yarışmasında dereceye girenler ise şu şekilde oldu:

1.Melahat Çırakoğlu

2.Sevinç Öner

3.Fidan Kılıç oldu,Tersane İlkokulundaki yarışmaya katılan diğer tüm velilere, okul müdürü Ali Kemal Eren tarafından günün anısı belge takdimi yapıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 22 = 27