TERÖRE KARŞI HER TÜRLÜ OPERASYONDA DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Emekli Uzmanlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı gazetemize gönderdiği yazı açıklamasında Teröre karşı olduklarını ve her türlü operasyonda ise devletinin yanında olduklarını dile getirirken gönderdiği yazılı açıklaması aynen şu şekilde: “Her zaman olduğu gibi terör örgütü hain saldırılarına devam etmekte ve sivilleri de hedef almaktadır.

Harekatta hayatını kaybeden Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Yakınlarına Başsağlığı ve Sabırlar, Yaralı Kahraman silah arkadaşlarımıza ve sivil halkımıza da acil şifalar diliyorum. Haince arkadan vuran, pusuya düşüren bu vatanın evlatlarına kast eden terör odaklarını lanetliyoruz.

Terörü üreten, onu kullanan, destek veren ve terörden medet uman tüm kişi ve kurumların, toplum vicdanında ebediyen mahkum olacaklarını hatırlatıyoruz. Biz inanıyoruz ki; kardeşliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik bu terör saldırıları ve hain tuzakları dün olduğu gibi bugün de amacına ulaşamayacak.

Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacı taşıyan Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Terörizmle mücadelesinde kapsamlı, etkin ve kararlı bir strateji izleyen Türkiye,

bölgesel krizlerle beslenen PKK’ya yönelik temposu gittikçe artan proaktif tedbirler almaya başlamıştır. Bu harekât da bunun bir parçasıdır. Toprağımızda gözü olanlara da en iyi dersi Türk Silahlı Kuvvetlerimiz vermektedir.

Allah bu harekatta görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Askerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımızla Askerlerimizin yanındayız. SEFER BİZDEN, ZAFER ALLAH’TAN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

32 − 31 =