TEMEL ERTEN’İN MUTLULUK GÖZYAŞLARI!

TEMEL ERTEN’İN MUTLULUK GÖZYAŞLARI!
Her anne ve babanın hayalidir çocuğunun “mürüvvettini” görmek. Ve o gün gelip çattığında gelin ya da damat olan çocuğunun doğduğu günden beri bütün hayatı gözlerinin önünden “bir film şeridi gibi” geçer.
Hem onun “yuva kurmaya hazırlanmasının” görmenin sevincini yaşar hem de artık kendi kollarından uçup gittigini hisseder…
Ve çocuğunun orada ki mutluluğu her Anne ve babayı muhakkak hüzünlendirir. İşte kentimizin tanınan isimlerinden Gölcükspor başkanımız Temel Erten, bu akşam tek oğlu olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin müdürlerinden Uğur Erten’in, Başiskele’nin Gözde mekanlarından Tetri Şavi’de nişan törenine tüm dostları şahitlik ediyor.
TEMEL ERTEN MUTLULUK GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI
Anne baba olmak böyle birşey, İşte o an geldiğinde anne- babanın ünlü ya da ünsüz olmasının hiçbir anlamı kalmaz. O an çocuğunun annesi ya da babasıdır o sadece. Onun içindir ki, bizim Gölcükspor başkanımız Temel Erten’de hiç birşeye aldırmadan bu duygu seline kaptırdı kendini.
Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak kentimizin sevilen gençlerinden, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin değerli müdürlerinden Uğur Erten’e ve nişanlısı Hanımefendiye sonsuz mutluluklar diliyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 68 = 75