Harb-İş’te 72 İşçi Emekli oldu

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Gölcük Tersanesi’nden emekli olan 72 kişi için Sendika binasında sendika yöneticileri tarafından tören düzenlendi.

Türk Harb-iş Sendikasına üye olan ve Gölcük Tersanesi Komutanlığında çalışan 72 işçi emekli oldu. Emekli olan işçiler için Sendika Yöneticileri tarafından Sendika binasında Sendikanın emeklilik töreni düzenlediler. Düzenlenen emeklilik törenine Gölcük Tersanesi emekli eski Komutanı Şevki Şekerefeli, Sendika Başkan Yardımcısı Remzi Köstence, Nusret Subaşı ve emekli olan 72 sendika üyesi katılım sağladı.

KAPIMIZ SİZE HER ZAMAN AÇIK

Emeklilik töreninde konuşan Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi ikinci başkanı Remzi Köstence; “Siz değerli üyelerimiz göreviniz boyunca Tersanemizde başarıyla çalıştınız, görevlerinizi en iyi şekilde yerine getirdiniz. Şimdi de emekliliğinizi hak ettiniz. Şube Başkanımız bugün acil Ankara’ya çağrıldığı için aramızda bulunamıyor. Değerli Şube Başkanımız sizlere emeklilik hayatınızda huzur ve mutluluk temennilerini iletti. Selamını size iletiyorum. Bizler büyük bir aileyiz. Emekli olsanız da Şubemizin kapısı size her zaman açık olacak. Her zaman birlikte olacağız. Bende siz değerli üyelerimize emeklilik hayatınızda mutluluklar diliyorum” dedi.

KENDİNİZE EN İYİ VAKİTİ AYIRIN

Tersane Komutanı Emekli Tuğamiral Şevki Şekerefeli; “Her şeyin bir yaşı var. Zamanında bırakmak gerekiyor. Birazda kendimize vakit ayırmak gerekiyor. Vaktinizi her zaman iyi değerlendirin. Her zaman şunu söylüyorum. Paranızı iyi değerlendirin. Emekliliğinizin tadını çıkartın. Sizin bıraktığınız mirası çoluğunuz çocuğunuz herkes görecek. Donanma Tersane Komutanlığında sizlerin emekleri var. Tersanemiz çok güzel. Gölcük için büyük bir şans. Sizlerde göreviniz boyunca çok şeyler yaptınız. Bana çok şeyler öğrettiniz. Hepiniz hakkınızı helal edin. Hepinize emeklilik hayatınızda başarılar diliyorum’ dedi.

İŞLEMLER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Daha sonra emekliliği hak eden sendika üyelerine Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi Mali Sekreteri Nusret Subaşı tarafından, emeklilik işlemleri hakkında bilgiler verildi. Subaşı, ayrıca yaptığı bilgilendirmeden sonra üyelerden helallik alarak, sendika üyelerine emeklilik hayatında mutluluk temennilerini iletti. Törende 72 sendika üyesine emeklilik hediyelerini Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi İkinci Başkanı Remzi Köstence, Mali Sekreter Nusret Subaşı, Eski Tersane Komutanı Emekli Tuğamiral Şevki Şekerefeli takdim etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 3 =