TEK RAKİPLERİ BURGER KİNG

 

Bu işte oldukça iddialılar. “Biz Burger King’ten daha iyi hamburger yapıyoruz” diyorlar. Gittim denedim ve sizler için onları tanıtan bir de röportaj yaptım. Şimdi tavsiyem hem röportajımı okuyun, sonrasında da Levon Burger’den bir “Füme Etli Burger” söyleyin ve afiyetle yiyin, farkı görün.

 

 

Bugün sizlere Gölcük Vizyon Katanlar yazı dizimde çok özel bir markadan bahsedeceğim. Gölcük’ün öz markası, kalitesi ve muhteşem lezzetleri ile Amerika’nın dev firması Burger King’e adeta meydan okurken, tek rakibi olarak görüyor ve hatta onlardan çok daha iyi hamburgerler yaptığı iddia ediyor. Evet namı değer Levon Burger’den bahsediyorum. Levon Burger dev ve lezzetli hamburgerlerinin yanı sıra menüsünde yer alan et ve tavuk yemekleri ile de oldukça iddialı. Füme Et Burger ile bu işin en üst noktasında bir lezzet üreten Levon Burger, tavuk çöp şiş, tavuk bonfile, köftesi ile de farkını ortaya koyuyor. Hele bir de ekmek arası lezzetlerini tadın yanında da nefis salatalarını yiyin, üstüne de tiramusu tatlısını deneyin neden bu kadar övdüğümü anlarsınız. İşte bugünkü röportajımda bu muhteşem lezzetlerin ortaya çıkmasının mimarı Ferah Yorulmaz hanım ile güzel bir söyleşi gerçekleştirdi. Ben sordum o ise tüm açıklığı ile sorularıma cevap verdi.

 

Bu sektörde markanız LEVON BURGER nasıl bir kuruluş süreci yaşadı, biraz anlatır mısınız?

Öncelikle bu sektörde başarılı olmak için işinizi sevmeniz ve günden güne işinize değer katmanız şart. Biz de bunlara istinaden yola çıktık. Yeni tatlar ve sıradışı konseptimiz kuruluş aşamasında dikkati çeken öğelerdi.  Yeni bir kuruluş olduğumuz için zorluklarla karşılaştığımız günler tabi ki oldu ama biz bunları müşterilerimizle iletişime geçerek, fikir alışverişinde bulunarak atlatmaya çalıştık. Gölcük halkının bize ayak uydurması zamanımızı aldı ama sonuç iç açıcıydı.

Sizi diğer hamburger firmalarından ayıran özelliğiniz nedir?  Ürünlerinizi anlatır mısınız?

Biz kendimizi “Healthy  fastfood“ (sağlıklı hızlı yemek) olarak  tanımlıyoruz.  9 çeşit et  hamburgerimiz, 3 çeşit tavuk hamburgerimiz, 3 çeşit yarım ekmeğimiz, 4 çeşit ızgaramız, tavuk salatamız, 5 çeşit tostumuz olmakla birlikte bütün et ürünlerimizi kendimiz üretiyoruz. Tavuk ürünlerimizi ise helal kesim sertifikası olan firmalardan alıyoruz.

 

Hamburgerin püf noktaları nelerdir? Levon Burger nelere dikkat ediyor?

Bu çevrede özel ve helal kesim hayvanlarla kendi köftesini üreten tek kuruluşuz. Kasabımıza son derece güveniyoruz.  Hamburgerimizin lezzeti doğada gezen seçilmiş hayvanlar ile özel tarifimizde  saklı. Ev yapımı hamburger yemek isteyen herkes bizi denemeli.

Fiyat politikanız diğer firmalara nazaran nasıl?

Diğer firmalarla bağlantılı olmayan bir fiyat politikamız var. Biz fiyatlarımızı kendi maliyetlerimize göre belirliyoruz.  Bizimle aynı kalitede ürün üreten firmalara göre belirlersek fiyatlarımızı daha da arttırmamız gerekeceğini biliyoruz ama Gölcük için fiyatlarımızın ideal olduğunu düşünüyoruz.

 

Paket servis ağınız nerelere kadar mevcut. İnsanların evlerinden sipariş vermek için kolaylıklarınız var mı?

İhsaniye , Hisareyn, Şirinköy, Saraylı, Çiftlik, Kavaklı, Değirmendere olmak üzere  6 semte paket servisimiz mevcut. Yemek sepetinden ve telefon numaramızdan rahatlıkla sipariş alabiliriz. Facebook adresimizde ve yemek sepetinde menülerimiz bulunmaktadır.

Gelecek hedeflerinizden biraz bahseder misiniz?

Biz de her firma gibi Türkiye’de ismimizi duyurmak ve kurumsallaşmak istiyoruz. Bunu yapmak için gerekli altyapıyı hazırladıktan sonra bayilikler vermeyi planlıyoruz.

 

Gölcük’te ticaret yapmanın  artıları ve eksileri nelerdir?

Gölcük’ün gelir durumuna göre hareket etmek bizim için çok büyük bir eksi. Aynı zamanda kurumsallaşmış fast food firmalarında bile bulamayacakları bir lezzeti uygun fiyatlara tükettiklerinin  farkında değil çoğu insan. Örneğin bizimle aynı kategoride değerlendirilebilecek olan Yeşildağlar ve Burger House gibi firmalar daha pahalı oldukları halde, konumlarından dolayı fiyatları hakkında bizim kadar eleştiri almayabilirler. Gölcük’te olmanın olumlu yönleri de var tabi. Küçük bir çevreye sahip olmak daha çok insanı tanımanıza olanak sağlıyor. İnsanlarla fikir alışverişiniz artıyor. Olumlu olumsuz her türlü eleştiriyi değerlendirme fırsatı buluyoruz.

 

Evet Levon Burger Gölcük’ün öz mü öz firması ve sizlere en kaliteli, sağlıklı hamburgerleri vaat ediyor. Benim tavsiyem eğer sağlıklı hazır yemekleri seviyorsanız mutlaka ve mutlaka Levon lezzetlerini tatmanız. Bunun için dükkanlarını da gitmenize gerek yok. Yemek sepetinden ulaşabilir, ayağınıza bu burgerleri, tavuk yemekleri ve salataları getirebilirsiniz. Eğer telefon ile sipariş vermek isterseniz 412 1 342 nolu telefonu arayabilirsiniz. İlla ki dükkanlarına gidip yiyeceğim derseniz de Merkez Mahallesi, 39.Sokak Değirmendere Durağı yanı adresine gidebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun…

ÖZEL RÖPORTAJ SERKAN SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 32 = 33