TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM GALA

İlçemizin sanat alanında bir numaralı ekibi Sırf Tiyatro, yeni komedi oyunu”Ferhat İle Juliet’e”  Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi ve Gölcük Kazıklı Kervansaray Salonu’nda  muhteşem gala gerçekleştirdi. Kapalı gişe oynanan bu oyun izleyiciden tam not aldı.

  

Kentimizde yapmış olduğu sanatsal faaliyetler ile adını sıkça duyuran SIRF TİYATRO, sezona muhteşem bir komedi oyunu ile “merhaba” dedi. Sezonun ilk  oyununu Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi ve Gölcük Kazıklı Kervansaray Salonu’nda kapalı gişe sahnelerken,  profesyonel kategoride yer alan ekibin performansı dakikalarca ayakta alkışlandı. Yazar ve Yönetmen Murat Kaçmaz tarafından kaleme alınan ve Ferhat ve Şirin’in aşkına atıfta bulunarak sahneye uyarlanan oyunda, Romeo ve Juliet de dahil oluyor ve ortaya çok ilginç bir komedi çıkıyor.

KAPALI GİŞE OYNADI

Deliriyorum Haberin Olsun, Karambol, Tamam Anneciğim, Peki Karıcğım, İcadımı Seveyim  gibi seyircinin daha önce beğeni ile izlediği oyunları kaleme alan Usta Yazar Murat Kaçmaz’ın son oyunu Ferhat ile Juliet ile de yine seyircileri kahkahaya boğdu. Oyunda Murat Kaçmaz ile beraber, Tahsin Macit, Ömer Özek, Duygu Tabaklı, Rıfat Kanpara ve Yasemin Adıyaman rol alıyor. Oyunun her iki gösteriminin yapıldığı Gölcük Kervansaray ve Gebze Osman Hamdi Bey salonları adeta kapalı gişe oynarken aynı oyunun her iki ilçemizin yanısıra farklı il ve İlçelerde defalarca gösterime gireceği belirtildi.

CİNEMRE BİLGİ VERDİ

Konu hakkında açıklamada bulunan Sırf Tiyatro Genel  Sanat Yönetmeni Mehmet Cinemre tüm oyuncu kadrosunu tebrik ederek son derece başarılı bir çalışmaya imza attıklarını ve oyunu geniş kitlelere yaymak için uğraş verdiklerini söyledi. Seyircinin ilgisinin kendilerini oldukça mutlu ettiklerini ifade eden Cinemre, sahneledikleri çocuk ve yetişkin oyunlarının yanı sıra Gölcük ve Değirmendere şubelerinde oyuncu  adaylarına tiyatro kurslarına da başladıklarını, Drama Kurslarının da tecrübeli eğitmenler eşliğinde devam ettiğini söyledi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1