TEK HEDEFLERİ ŞAMPİYONLUK

 

 

 

 

 

2018-2019 futbol sezonu öncesinde amatör kulüpler birer birer sezona merhaba derken bu kervana yenilenen kadrosuyla Değirmenderespor’da katıldı. Hedefi Bal ligine yükselmek olan Değirmenderespor sezona yeni bir hoca ve yep yeni bir takımla giriyor.  

 

 

 

 

Yeni sezon öncesinde antrenör Naci Keleş ile anlaşarak hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Değirmenderespor’da yeni sezonun ilk startı verildi. Değirmendere Stadı’nda Başkan Severcan Kara ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yeni sezonun ilk antrenmanı antrenör Naci Keleş, yardımcısı Fatih Üstüner ve kaleci antrenörü Hakan Murat Büyükaslan katılımıyla başladı. İlk antrenman öncesinde yeşil siyahlı ekibe Başkan Severcan Kara ile yöneticiler başarılar dileğinde bulundular.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

 

Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara yeşil siyahlı formayı giyecek futbolcularla tanıştıktan sonra yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz sezonda kadromuzda bulunan birçok isimle yolumuzu ayırdık. Bu nedenle yeni bir kadro oluşturduk. Bu sezon çok farklı olacak. Yönetim olarak teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Değirmenderespor camiasının desteğini arkamıza alarak yeni sezonda hedeflediğimiz şampiyonluğa sezon sonunda ulaşacağız” dedi.

 

KELEŞ TOPLANTI YAPTI

 

Değirmendere Stadı’nda yapılan sezonun ilk antrenmanı öncesinde tecrübeli antrenör Naci Keleş futbolcularına yeni sezon öncesinde yapacakları çalışmalardan bahsederek herkesin ilk etap çalışmalarında başarılı performans sergilemesini beklediğini ifade etti. Keleş antrenmanlara herkesin tam kadro katılım sağlamasına dikkat çekti.  Ayrıca yeni sezon öncesinde KASKF yönetim kurulu üyesi Hüseyin Bat yeşil siyahlı yöneticilere ve futbolculara başarılar diledi.

 

EN MÜKEMELİNİ YAPACAĞIZ

 

Değirmenderespor antrenörü Naci Keleş yeni sezon öncesinde tüm kulüplere başarı dilerken yaptığı açıklamada “Değirmenderespor’da ilk kez görev yapacağım için mutluyum. Yeni oluşturduğumuz bu kadro ile lig de mücadele etmek kolay olmayacak. Yeni kadro kurmanın avantajı da var, dezavantajı da var bunun bilincindeyiz. Mevcut kadromuzla lig de en mükemmelini yapmaya çalışacağız. Yönetimi zora sokmadan lig öncesinde son durumumuza bakarak takviye yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

 

YENİ SEZON KADROSU

 

Değirmenderespor ilk etap çalışmalarının ardından 11 ile 16 Ağustos tarihleri arasında Aytepe kampı yapacak. Yeşil siyahlı yönetim iç transferde Kamil Şenol, Hamza Uzuner, Eray Kanpara, Ahmet Can Serbest, Özgür Şenses, Murat Yıldız ve Murat Sarıer, dış transferde Onur Can Bekçi, Ertuğrul Şamlı, Kerim Yaşar, Orhan Ersoy, Rüstem Uzuner, Umut Doğan, Miraç Sıray, Aykut Eray, Mehmet Can Bayrak, Ali Rıza Aldırmaz, Hakan Ateş, Berkay Kaya, Çağatay Fıçıcı, Armağan Eğrimez ve Volkan Birinci transferiyle kadrosunu belirledi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 74 = 77