Tavşantepe Cemevi’nde sıra yer tesliminde

Büyükşehir Belediyesi, ihalesini yaptığı İzmit ilçesi Hacı Bektaş Veli Anadolu Vakfı Tavşantepe Cemevi’nin şimdi de tadilatı için yer teslimini yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesinde bulunan kabası ve duvarları bitirilmiş olan 4 katlı Tavşantepe Cemevi’nin mevcut binasının tamamlanması için ihaleye çıkmıştı. İhale kararının kesinleşmesinin ardından önümüzdeki hafta sözleşme imzalanacak ve Şubat ayı ikinci haftasında yer teslimi yapılacak.

ŞUBAT AYI İÇİNDE

Vatandaşların hayatını kolaylaştıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dini ve kültürel mekanlara olan desteğini de sürdürüyor. Bu kapsamda İzmit ilçesi Hacı Bektaş Veli Anadolu Vakfı Tavşantepe Cemevi’nin tadilatı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. İhalesi yapılan yapının Şubat ayı içerisinde yer teslimi yapılması planlanıyor.

TADİLATI YAPILACAK

Hacı Bektaş Veli Anadolu Vakfı Tavşantepe Cemevi 230 metrekare taban alanına sahip ve toplam inşaat alanı 920 metrekare. İhale kapsamında mevcut binanın dış cephe kaplaması, en üst ibadethane katı ve ibadethane katına hizmet eden zemin katta giriş holü, kitaplık alanı, mekanik hacimleri yapılacak. Ayrıca 1.katta merdiven kovası, 2. katta çay ocağı, wc alanları, en üst katta ibadethane mahali, dede odası ve lokma odası tadilatları gerçekleştirilecek.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

87 − 85 =