Tartışma kaza getirdi 2 yaralı

Gölcük Donanma Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde arkadaşlar arasında çıkan tartışma kazaya neden oldu kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Donanma Mahallesinde Onur K’nin idaresindeki 41 TU 219 plakalı özel otomobil ile arkadaşları gezmeye çıktı, mahallede kimliği bilinmeyen kişiler arasında tartışma çıktı, Onur K’nin alkolün etkisiyle sinirlendi ve tartıştığı kişinin üzerine aracını sürdü direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü Onur park halinde bulunan 41 AEB 510 plakalı özel otomobile çarpması sonrasında devrildi.

Olayı gören çevredeki vatandaşların 112 çağrı merkezine haber verdi olay yerine intikal eden itfaiye polis ve 112 sağlık ekipleri olay yerine geldiler. Araç içerisinde sıkışan alkollü sürücü Onur K’yi itfaiye ekipleri tarafından çıkartarak 112 sağlık ekiplerine teslim ettiler.

Kaza da hafif yaralı olan Onur K ve yanında bulunan Muhammet Ali U’nun da hafif yaralılarının ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildiler. Polisler kaza ile ilgili soruşturma başlattılar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1