Cami Derneğinden çocuklara jest

Gölcük Donanma Mahallesi Sultan Caminde Yaz kuran kursuna katılan çocuklara Dernek Başkan ve yönetimi tarafından sosyal etkinlikte eğlence parkı kurdular.

Gölcük Donanma Mahallesi Sultan Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hakan Can ve yönetimi tarafından Camide yaz kuran kursuna katılan çocuklara sosyal etkinliğinde çocukların eğlenmesi için şişme oyun alanları kurarak çocuklar gün boyunca gönüllerince eğlendiler.

Sultan Cami Bahçesine Dernek Başkanı Hakan Can ve yönetiminin girişimleriyle kurulan şişme oyun alanlarına mahallede bulunan diğer cami olan Uzun yokuş cami kuran kursuna katılan yaklaşık 100 çocuklar eğlenirken eski Sultan Cami imamı Emin Koçoğlu “ Dernek Başkanı Hakan Can’a böylesine duyarlı bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek Başkanı Hakan Can “Bu çocuklar bizlerin birer geleceğimizdir, bu çocukların dinimizin neler emrediyorsa çocuklarımızın bu yaz kuran kurslarına katılarak öğreniyorlar, bizlerde bu çocuklarımza kurs haricinde sosyal bir etkinliğin yapılmasını istedik ve yönetim ile birlikte bu etkinliği düzenledik, çocuklarımızın neşeli bir şekilde eğlenmeleri de bizleri mutlu ediyor” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

31 + = 34