Süverler Cami Büyükşehir’in yardımıyla yenilendi

Büyükşehir Belediyesi İzmit İlçesi Süverler Camii’ne malzeme yardımında bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki camilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu kapsamda Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce değerlendirmeye alınan camilere malzeme yardımında bulunuluyor.

BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi, ibadethanelerin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na gelen başvurular Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce değerlendirmeye alınıyor. Değerlendirmenin ardından ibadethanelere malzeme yardımında bulunuyor.

 MALZEME YARDIMI

İzmit ilçesi Süverler Mahallesi sakinleri eski camileri için Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yaptı. Değerlendirmenin ardından Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü cami için malzeme yardımında bulundu. Vatandaşların başvurusu üzerine gerekli olan çimento, demir, hazır beton, kum, fayans, kalebodur, PVC kapı, dış cephe boyası, beton direk ve beton pano Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce karşılandı.

CAMİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Cami için gerekli malzemeleri Büyükşehir Belediyesi karşılarken işçilik ise cami derneği tarafından karşılandı. Caminin alt katında bulunan tuvalet, gasılhane ve şadırvan onarımdan geçirildi. Süverler Cami dış cephesi ve minare yeniden boyandı. Caminin dışarısında bulunan beton duvar yenilendi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 5