ALP: “TEMPOMUZU DAHA DA ARTTIRACAĞIZ”

 

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Ramazan ayı boyunca her akşam başka bir mahalle de Teravih Namazını kılıp, sonrasında da kahvehane ziyaretleri yapıp, sahura kadar vatandaşlarla sohbet ediyor. Alp büyük bir azimle 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıp, partisine destek istiyor.

 

 

 

 

24 Haziran seçimlerinin çalışmalarını partiler aralıksız sürdürüyor. En çok çalışan partilerin başında da AK Parti geliyor. AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Ramazan ayı boyunca her akşam başka bir mahalle de Teravih Namazını kılıp, sonrasında da kahvehane ziyaretleri yapıp, sahura kadar vatandaşlarla sohbet ediyor. Alp büyük azimle 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıp, partilerine destek istiyor.  Alp’e Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te destek veriyor ve kahvehane ziyaretlerine katılıyor.

“SAHURA KADAR ÇALIŞIYORUZ”

Alp seçim çalışmalarıyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “24 Haziran seçimlerinin tarihi açıklandığında biz zaten teşkilat olarak seçimlere hazırdık. Periyodik olarak ilçemiz genelinde çalışıyorduk. Erken seçim tarihi açıklandığından beri vitesi arttırdık ve Ramazan ayının da gelmesiyle sahura kadar yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Ev ve kahvehane ziyaretleri yapıyor, halkımızla bir araya geliyoruz. AK Parti’ye ve Cumhur İttifakına desteğin çok fazla olduğunu söyleyebilirim. Bir yandan da mahallelerimizde Ramazan etkinlikleri yapıp, çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza eski Ramazanları yaşatmaya çalışıyoruz. Bu etkinliğimizde büyük ilgi görüyor. Türkiye tarihinin en önemli seçimlerine günler kala biz AK Parti olarak her geçen gün tempomuzu arttırarak milletimizle iç içe, gönül gönüle seçim günene gideceğiz” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 4