“SURİYE’YE HER DAİM EL, DOĞU TÜRKİSTAN’A CANDA VERİRİZ”

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı sosyal ve kültürel faaliyetlere aralıksız devam ediyor. Liseli Asena Teşkilatı Suriye sınırında yaşayan savaş mağduru bebekler için mama ve biberon kampanyasına destek verdi. Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar yaptığı açıklamada, “SURİYE’YE HER DAİM EL DOĞU TÜRKİSTAN’A CANDA VERİRİZ”dedi.

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı sosyal ve kültürel faaliyetlere aralıksız devam ediyor. Tuncay Cabar başkanlığında tüm birimleriyle Gölcük’ün dört bir köşesinde aktif çalışan ve her geçen gün biraz daha büyüyen Ülkü Ocakları son olarak çok anlamlı bir yardım kampanyasına destek verdi.

BÖLGEYE GÖNDERİLECEK

Liseli Asena Teşkilatı Suriye sınırında yaşayan savaş mağduru bebekler için yapılan kampanyaya destek vererek mama ve biberon toplandı. Mama ve biberonlar ileri ki günlerde bölgeye gönderilecek ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Çalışmayla ilgili açıklama yapan Başkan Cabar, “Böyle anlamlı bir kampanyaya destek veren Ülkücü kızlarımıza teşekkür ederiz. Suriye’de, Afrin’de, Telefer’de nasıl bizim kanayan yaramız ise Musul, Kerkük, Doğu Türkistan’da canımızdır, özmü öz Türk’ün kardeşidir. Suriye’ye her daim el verir, Doğu Türkistan’a can veririz. Bu kampanyaları bu noktalar içinde yaymak gereklidir. Rabbim ülkücüleri Türk İslam aleminin başından eksik etmesin” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 1 =