İŞTE 8-15 MAYIS’TA GÖLCÜK’TE KURULACAK SEMT PAZARLARI

Korona Virüs salgını tedbirleri nedeniyle, Ramazan Bayramı sonuna kadar devam edecek olan tam kapanma sürecinde cumartesi günleri Gölcük’te kurulacak semt pazar yerleri belli oldu.

SADECE YAŞ SEBZE-MEYVE VE FİDE

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği ‘Pazar Yerleri’ konulu genelge kapsamında; 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 arasında yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan semt pazarları açık olacak. Yayınlanan genelge doğrultusunda vatandaşların mağdur olmaması için kurulacak semt pazar yerleri belirlendi.

GÖLCÜK’TE 9 SEMT PAZARI KURULACAK

Buna göre; Kavaklı Mahallesi (Çarşamba Pazarı), Yeni Mahalle ( Pazartesi Pazarı) , Yüzbaşılar Mahallesi ( Salı Pazarı), Ulaşlı Mahallesi (Perşembe Pazarı), Piyalepaşa Mahallesi (Cuma Pazarı), Hisareyn Mahallesi (Pazar Pazarı), Halıdere Yalı Mahallesi (Pazar Pazarı), Değirmendere Merkez ( Cumartesi Pazarı) ve Şirinköy Mahallesi ( Cumartesi Pazarı) semt pazar yerleri, 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde, saat 10.00-17.00 arası yaş sebze ve meyve ile fide satılması koşuluyla açık olacak.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALACAK

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetiminde 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 arasında kurulacak pazar yerlerinde, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapılması sağlanacak.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 3